Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Heero 

všechny recenze uživatele

Možná se tu dozvíme o několika nových aplikacích, ale před každou tou aplikací je velice trapný úvod moderátora a moderátorky, který se snaží danou aplikaci uvést, a který vlastně zabírá z pořadu 75% času a bohužel to není ani účelný ani vtipný a jediné k čemu mě to donutí, je přepnout na jiný program, gratuluji, dobře jste to vymysleli. ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

Podle mě jsou Applikace hodně dobře pojmutý a zvládnutý pořad. Bavím se u něho, dostávám vždy slušnou dávku inspirací a co hlavně, můžu vše z pořadu ihned vyzkoušet. Že to je jen cílená reklama na Samsung, hTC, T-Mobile atd. atd....Je, a co má být? Na druhou stranu vychází i zdarma časopis Applikace, takže pohoda. Jen pořád váhám ohledně angažmá Fruhlingové. Mikoláš to je jasná volba, zábavný týpek, který přitom moc dobře ví, o čem mluví. Ona je na mě přeci jen občas trochu mimo, aneb řekněte mi, co mám říct a já to tak nějak řeknu...snad. Často i unuděnej výraz moc nepřidá na celkovém dojmu. Suma sumárum slušných 80%, soboty po obědě patří Coolu. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Applikace jako takové jsem nikdy moc nesledoval, protože nejsem „smartphonová bytost“. Nicméně i tak jsem se občas dozvěděl o nějaké zajímavé aplikaci, která by stála za vyzkoušení. Problém je, co s pořadem provedli. Neříkám, už Mikolášovy výstupy byly trapné. Ale nyní je to vyloženě vrchol trapnosti a snahy cílit na dnešní mladé, vymatlané, „youtuberské“ publikum, které se baví totálními zhovadělostmi (pranky, atd.). A jak je vidět, hezounského moderátora to hodně rychle přešlo a tak ho nahradili jakousi přesmaženou MILFkou, která se za svou krátkou dobu působení už div nevysvlékla (a to jsem ještě hodně mírný). Zoufalost pořadu zaujmout je cítit každým coulem. Myslel jsem, že prostor pro znechucení z COOLáckých výtvorů zaujmul již dávno zrušený Ali a jeho dementní parta, ale tohle, troufnu si říct, pomalu, ale jistě, míří ještě níž. Naštěstí, pořád se dá z pořadu vytřískat nějaké info a s přihlédnutím na to, jak to bylo kdysi, ještě nelze házet úplný odpad. 35% ()

Tribe odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete mi prosím někdo říct, kdo tam dosadil ty dva dementy? Je to fakt strašný. Nejvíc mi asi vadí to jejich úchylné vyjadřování, na to se prostě nedá dívat (hlavně borec v kšiltovce, ten je na pěst). Když tam byl Mikoláš, tak to mělo alespoň nějakou úroveň (od zábavy až po informace), tohle ale fakt ne. Čistý odpádek. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Od půlky března 2017 přišla změna image pořadu a změna moderátorů. Teď to dělají dva idioti, na který se nedá koukat ani je poslouchat. Akorát některý apky jsou k něčemu. Ale to není zásluha tvůrců pořadu. A o prázdninách 2017 opět změna a opět k horšímu: zbyla jen ta hnusná tlustá ženská, co vypadá jak chlap a řiká si Aleš (už to dělala předtím) a přibyla trochu hezčí ženská. Ale celý je to pořád úplně k hovnu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama