Reklama

Reklama

Jak si přeješ

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Hororový příběh o tom, že pokud někomu přejeme něco zlého, může se to obrátit proti nám samotným. (korbitch22)

Videa (1)

Celý film

Recenze (48)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekl sám k sobě : Chceš vidět opravdovou píčovinu????? JAK SI PŘEJEŠ!!!!! Tak jsem si pustil toto dílko od nepochopeného režisérského talentu pana Korbiče a už chápu proč je nepochopený. Já to totiž taky nepochopil, asi proto, že na tom nebylo co chápat. Pěkný cvičení z kamerou jakých jsem viděl stovky. Takže já se k tomu nebudu vyjadřovat. Já jenom pozdravím pana režiséra a potvrdím svoji demenci dalším komentářem. Zdravím rovněž pana mačetu líp než on bych to z takovým smyslem pro detaily popsat nedokázal a tudíž je zbytečné něco dodávat, tedy až na moje konečné hodnocení.0% ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Korber mě teda fuckt vyděsil, už jenom ten podivný muž, který byl namalovaný jako mim mě vyděsil natolik, že jsem si div neus*al! A Korber je fuckt mistr horou, který by si zasložil větší ocenění, než jenom pár zhlédnutí na YT. Korber by si mohl uvědomit, že točí skvělé filmy a řadí se tak mezi ta nejvěší ESA českého amatérského filmu, jako je Petr Cejpek a Jan Veselý! Gratuluji! ()

Reklama

Daji 

všechny recenze uživatele

Jasná vykrádačka samary, ale přimhouříme oko, protože .. přece jen, atmosféru to mělo, i když s kapku více nedomyšlenou pointou. S takovou by, jak již zmínila jezinka, bylo všude přezombíkováno. A to já nerada. Jinak, nemělo by být na soutěžním videu alespoň něco slyšet? .. Hvězda navíc s nadějí, že příští rok se tvůrce buď rapidně zlepší, nebo se půjde věnovat bohulibější činnosti (jsem pro druhou variantu). A tipy? Umývač nádobí nebo pisatel ROMánů pro muže.. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Můj příběh v minutě. Na koho člověk po smrti ukáže, pro toho si přijde Samara nebo Pierot. Jako by tu někdo disponoval přebytky tekutého pudru. Jedna dobrá lekačka, to je tak všechno. Co je poselstvím té soutěžní minuty, nebo direct cut plné tříminutové verze? Za rozchod smrt? Vítejte ve světě plně zabydleném mstícími se zombíky. ()

wafc 

všechny recenze uživatele

Wow. Jsem konsternován tím progresem, který pan žežíšér zaznamenal od trháků jako třeba Jsem kapr nebo S pravidelnou sračkou. Každopádně je opravdu takový problém koupit dva debilní majkrofónky, aby se to dalo poslouchat, pane Korpíč? ---- Když jsem to toho 14. 1. hodnotil, tak to mělo honosných 69%. Pouhých 14 dní poté je to na polovině. Málo kámošů, Kopíči? ---- Po dvou měsících jsem se vrátil do jámy lvové a koukám, že to padlo na smutných 23%. Ach, Kubo, to je mi líto. ()

Reklama

Reklama