Reklama

Reklama

Jak si přeješ

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Hororový příběh o tom, že pokud někomu přejeme něco zlého, může se to obrátit proti nám samotným. (korbitch22)

Videa (1)

Celý film

Recenze (48)

wafc 

všechny recenze uživatele

Wow. Jsem konsternován tím progresem, který pan žežíšér zaznamenal od trháků jako třeba Jsem kapr nebo S pravidelnou sračkou. Každopádně je opravdu takový problém koupit dva debilní majkrofónky, aby se to dalo poslouchat, pane Korpíč? ---- Když jsem to toho 14. 1. hodnotil, tak to mělo honosných 69%. Pouhých 14 dní poté je to na polovině. Málo kámošů, Kopíči? ---- Po dvou měsících jsem se vrátil do jámy lvové a koukám, že to padlo na smutných 23%. Ach, Kubo, to je mi líto. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Děláte si srandu z tvůrce, vy komentátoři? Jste necitové, nelidové, jste tak krutí. Nevíte, jaké to je žít v nuzných poměrech, uzamčeni s cigaretou druhořadé značky mezi čtyřmi zdmi, odsouzeni k práci u kuchyňské linky, která byla "out" už před rokem 89, nemít ani myčku, v předsíni pověšená ošuntělá bunda, která autora provází všechny jeho filmy, a příšerná předpotopní skříň s takovými těmi velkými klíčky... ach, ty vzpomínky. A vy, posměváčkové, ještě autora kritizujete za lacinou tvorbu bez nápadu a invence. Copak nevíte, jak těžké to musí být, žít či natáčet v takovém bytě? Zcela plně chápu autorovy pohnutky, věřím, že to může jednoho přivést dokonce až k natáčení krátkých filmových parodií. Autor, jsa zřejmě nemajetným loserem, nemůže přece točit něco jiného. Už to pochopte, vohrábla! Tolik k vám, srandistům z ČSFD. Film sám o sobě je jen směsicí neumětelsky zpracovaných klišé, jak jsme již u těchto tvůrců zvyklí. Působí jen pasáže, které jsou takříkajíc obšlehnuté odjinud. Ale ty jsou opravdu dobré. Původnost snímku ale docela ztrácí na vážnosti a stává se sám o sobě komedií, ale ne zamýšlenou. Tomu se v oboru říká: kouzlo nechtěného. Potěšilo i obsazení té tělnaté paní... a mohl bych jmenovat dál, zkrátka ono kouzlo nechtěného probleskovalo snad z každého záběru a velmi rád bych tento snímek doporučil každému, kdo si přeje na konci chmurného dne trochu toho kulturního povyražení. Hodnotil jsem plnou verzi, ten tříminutový špektákl. PS: Pane Korbere, dneska koupíte slušnou digestoř i za litr. To není za mnoho. A zase si naklikáváte s kamarády hvězdičky k filmu? Ale fuuuj. Pic, Segruš. EDIT: ...Jo a samozřejmě, že tam nežijete. :)) Prostě jste vybral náhodně příšerný interiér. Tak říkáš: lítost za lítost? Tak to je fajné, díky! Nicméně, jsem rád, žes zde věnoval prostor rozborem mého komentáře. Ještě si poupravte ty "poctivé" hvězdičky a budu úplně spokojenej. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

No, takže pointa zase nebude? Ačkoliv když o tom tak přemýšlím, ono je to možná vlastně lepší. Nebo že by byla? Tedy já si budu s dovolením myslet, že nebyla, protože kdyby byla, tak by dávala na prdel i chrudimským lumíkům. Raději si tedy tyto úvahy schovám na ráno, alespoň se mi bude lépe plnit mísa. A žel buch nejsem ani fanouškem tupých lekaček postavených na náhlé decibelové náloži, takže jedna za snahu a za to, že když už je to blbé, je to aspoň krátké. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Korber mě teda fuckt vyděsil, už jenom ten podivný muž, který byl namalovaný jako mim mě vyděsil natolik, že jsem si div neus*al! A Korber je fuckt mistr horou, který by si zasložil větší ocenění, než jenom pár zhlédnutí na YT. Korber by si mohl uvědomit, že točí skvělé filmy a řadí se tak mezi ta nejvěší ESA českého amatérského filmu, jako je Petr Cejpek a Jan Veselý! Gratuluji! ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

No teda, to jsou mi věci. Kdybych nevyužil svých brilantních lustrátorských superschopností a nerozklikl si profil moji oblíbenkyně, nad jejímiž komentáři latentně masturbuji, vůbec bych netušil, co za zbraň hromadného ničení se tady přede mnou ukrývá. Že se jedná o opus, za jehož shlédnutí by vám měli autoři královsky platit, to je jasná páka. Ale co mě pobavilo víc, než tato zbytečná trapárna, je bezpochyby jeden z tvůrců, který si tu vesele rozhazuje hvězdama a infantilně se rozčiluje nad tím, že si to hovno, na kterém se beztrestně spolupodílel, lidi nadšeně nerozmazávají po ksichtech. Už včera jsem se podivoval nad faktem, že zde profil tvůrce mohou mít nejrůznější formy života. No nic, asi se začnu chovat jak mentál a začnu natáčet tříhodinový stopáže se záběrem na spáru v podlaze, nebo prostě cokoliv nápaditějšího a napínavějšího, abych se tu taky mohl pyšnit se svými velevýtvory a pak ještě sám sobě napíšu pateticky chvástavou biografii. Původně jsem nechtěl hodnotit, neb postiženým bychom se neměli posmívat, ale za tu uslintanou exhibici tam bez politování sázím odpad! a posílám košťátko, lopatku, násadu od mopu a jiné pomůcky pro anální penetraci a následné uvolnění semene v oblasti údajného mozku, pánové. ()

Reklama

Reklama