Reklama

Reklama

Očima Josefa Klímy

(pořad)
  • Slovensko Očami Josefa Klímu

Obsahy(1)

Nenechte si na TV Prima ujít zbrusu novou publicistickou show oblíbeného reportéra a ostříleného novináře Josefa Klímy, jejímž základem je sonda do duše našeho národa. (oficiální text distributora)

Recenze (25)

majky19 

všechny recenze uživatele

Relativně dobrý pořad, zabývající se palčivými otázkami v naší společnosti. Pro mě tento pořad představuje takovou směsici pořadů, počínaje "Občanským judem", který vysílala v minulosti Nova, dále "Na vlastní oči" rovněž v minulosti vysílané na Nově a samozřejmě i "Černé ovce", které přežily ze všech pořadů nejdéle a vysílají se dodnes. Jen s tím rozdílem, že Josef Klíma je ve srovnání s ostatními moderátory velmi umírněný, nějaké vtipné glosy se od něj dočkáme málokdy, ale je to bezesporu a neoddiskutovatelně velmi vzdělaný, inteligentní a sympatický pán, který toho na poli mediálních pořadů a ve světě médií vůbec dokázal velmi mnoho a právem se řadí k nejlepším novinářům na tuzemské scéně. ()

prochyn odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si odpustit opovržlivou kritiku. Zmatený investigativní prosťáček Klíma se snaží zaujmout pamětníky. Hledá problémy kde nejsou a snaží se očistit zločince, na které jsou nezvratné důkazy. Obrýlená osoba, která vypadá jako Hitlerova babička. Hloupost a Alzheimrova choroba dávají zabrat i vkusu diváka Primy. Kašpárek by zkrátka měl vystupovat v loutkovém divadle a ne v televizi. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Klímo, Klímo, ty už jsi s tím svým rádoby investigativním kaleidoskopem opravdu otravný. Ani se nedivím, že ti na Nově dali vale a oddechli si od tebe. Dlouho jsi nezůstal nečinný. Přelezl jsi na Primu, kde pokračuješ v rozdělané prácičce, ale koho to zajímá. Svět stejně nezměníš. Jediným řešením, když už ti to nejde tak jako dřív, je odejít do důchodu. Přece jen půlhodina s tebou je sice ne úplně likvidační, ale už to fakt nech Šemíkovi. Doufám, že jsi uposlechl mé rady až doporučení, a dočtu se co nejdříve, že tvůj nic neřešící pořad končí, respektive je pro nezájem a nezajímavost stažený z vysílání a ty odcházíš do ústraní psát si svoje investigativní reportáže do šuplíku. Nic si nikdy nevyřešil a žiju! A pokud tedy jsi něco zdárně dotáhl v minulosti k tomu, že se to obrátilo v dobré a pozitivní, tak dej vědět, protože já si nic takového nevybavuji anebo to už těžce není aktuální. No že jsi to ty, a už nemáš sebou toho svého proradného parťáka z Novy, vidíš problémy svýma čtyřma očima, dáváš si práci každý týden se sestavením té prázdnoty, co ji pak Prima v blbém čase odvysílá, tak tě ušetřím pro dnešek odpadu. Sám velice dobře víš, že jsi se zhoršil a zkrátka už to není ono. A Prima není Nova. Na Novu si se hodil mnohem víc. Tohle už je takové to klasické trápení kdysi kvalitního novináře. A to přece nechceš, anebo chceš?! Jo, tak ty chceš?! No fajn, já si počkám, já mám času dost, ale pak za mnou nelez brečet, že Tě z Primy vyšoupli třeba na Barrandov a zařadili Tvůj pořad "Nosem Pepíka Klímy" před Kašpárka s Onurem. Umění je včas skončit, dokud máš ještě nějaký kredit. 20% ()

Hem.m odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Klíma, bez urážky, ale takového hlupáka, jako jste vy, jsem opravdu dlouho neviděl. Tohle, že je nějaká sonda? Spíš průjem. Chováte se tu jako malý chlapeček, kterého rozzáří kdejaká špatnost a ještě si do toho musíte píchnout klacíkem. Řešit takové prkotiny a pak celkem vážné věci, to si odporuje, nemyslíte? Ach.. Vy přeci nemyslíte. (asi) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A je to tu zas, jen jiná stanice, jinak to samé v bleděmodrém...Pepík Klímů začíná pomalu na stará kolena vrzat a s tím i jeho pořad. Nemá to už potřebnou šťávu, přijde mi, že se mnohdy snažil protlačit hlavně svoje dedukce a hlavně začal být už značně profláknutý. Sorry, ale tento projekt se mi pod kůži už moc nedostal. Na rozdíl od jeho předchozích pořadů… ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama