Reklama

Reklama

Gomora - Série 3 (2017) (série)


Guerra aperta (S03E08)

(epizoda)
  • Německo Drei Kreuze

VOD (1)

Obsahy(1)

Sud s prachem nepotřebuje nic víc, než jednu jedinou jiskru. Nastražená bomba otřásla Carmelinou kavárnou, ale také bojovým plánem. Enzo „Modrá krev“ se chce mstít hned, na válku s Konfederáty mu ovšem chybí vojáci, munice i vůdčí postavení. S tím vším mu může pomoci Ciro a Patri jako poslové vyšších šarží. Válka je totiž špinavý obchod a vyjednávání o neapolské pozice právě začalo. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V předchozím komentáři jsem vysvětloval, proč jsem minulému dílu neudělil i pátou hvězdičku, u osmé epizody už to dělat nemusím, protože děj výrazně ožil. Kromě tradičně dobře zvládnuté akce se už zase naplno rozjela zákulisní jednání, takže se určitě můžu těšit na nové intriky a podrazy. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Válka začíná a bude ještě strašnější a krvavější, než obvykle. Ve třetí sérii nám tvůrci představili plno nových postav a musím říct, že všechny mě až do poslední bez výjimek baví. Přesto nejvíce mi k srdci přirostla ze druhé série pocházející Patrizia. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šlape to dobře, ale začíná být rozdíl v realističnosti oproti první sérii. V první, když někoho zabili tak se složitě zbavovali vražedné zbraně zatímco tady si jezdí plně vyzbrojená skůtrová armáda po celé Neapoli raz dva, zabíjejí raz dva a policie jako by neexistovala. ( v první sérii bylo dobře ukázaný jak je Neapol pod policejní kontrolou ( starej Sevastano byl zatčen při běžný kontrole ) a gangsteři si můžou řádit jen ve své čtvrti jinak to je komplikovaný. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama