Reklama

Reklama

Sid Vicious - Something Else

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1979, 2 min

Hrají:

Sid Vicious

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento videoklip je veľmi dobrý. Určite poteší každého kto má rád starý klasický punk rock. S radosťou mu pridelím štyri hviezdy. Dovolím si však pri ňom trocha zafilozofovať. Sid Vicious mi v poslednom čase stále viac a viac pripomína amerického kontroverzného umelca GG Allina. Boli to skoro rovesníci. Akurát, že Sid skonal už v roku 1979, vo veku dvadsať jeden rokov. GG Allin zomrel rovnakou smrťou (na predávkovanie tvrdými drogami) štrnásť rokov po jeho smrti, v roku 1993. Mal vtedy tridsaťšesť rokov. Som toho názoru, že keby sa Sid Vicious dožil aspoň takého veku ako GG, tak by bol rovnako neprispôsobivý, šialený rock´n´rollový anarchista ako pán GG (Jesus Christ) Allin. Klip ku skladbe "Something Else " ma v tom ešte viacej ubezpečil. Sebedestrukčný punk! No future! Fuck it all! Live Fast, Die Young. https://www.youtube.com/watch?v=zpaVf_fSXoQ **** ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Jde o coververzi rockabilly písně Eddie Cochrana z roku 1959. Viciousova verze se kupodivu v roce 1979 umístila na 3.místě v britské hitparádě UK Singles Chart. Manažer Sex Pistols Malcolm McLaren použil skladbu na album a k filmu ¨The Great Rock 'n' Roll swindle¨. Singl vyšel tři týdny po Viciousovi smrti. B-strana singlu obsahovala song Steva Jonese ¨Friggin´in the Riggin¨. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sid bol osobnosť. Už akokoľvek sa postaral o svoj osud, nemôžme zaprieť, že bol tým zlým chlapcom od Pistols. A keď sa niekto vo svojom klipe odváži na tangá, vyleje pivo a rozbije jeho fľašu, pričom sa akože ňou chce porezať, toto musí byť týpek, na ktorého si trebalo dať bacha. Netuším, čo by s neho vyrástlo, keby sa bol dožil dnešnej doby. ()

Fanosh 

všechny recenze uživatele

Tak jo, táhněte všichni do hajzlu. Sid si frčel po svým. To se jen tak nestane, že jsi v jednadvaceti pomalu slavnější než Madona i když místo odhalující se halenky se držíš za ptáka v bledým těle koluje herák jedna ku jedné ke krvi. Láska je láska, takže look at there here she comes. Nejžranější punker všech dob předvádí v trenkách s hákáčem tóčo po kterém dámy omdlívají do ted. Pekelný výraz rock'n'roll rázu přece musí oslnit každou. Nasrat já ho taky žeru a o večerech když si myslím, že mě nikdo nevidí, tak napodobuju ty osvobozující kreace. Lepší než hodina u psychouše, všemi blánami doporučuju. ()

Reklama

Reklama