Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jako co si budeme namlouvat, když na tebe vyskočí film s názvem Zombí bobři, co máš prostě dělat? Zombí bobři? To zkrátka musíš ty vole za každou cenu vidět, přes to vlak nejede a upřímně, dostal jsem naprosto přesně to, co jsem očekával, co jsem chtěl a jsem tudíž naprosto spokojený. Sami tvůrci si totiž od začátku byli vědomi, že mají v rukách fakt úlet, a tak k tomu i co se týče zpracování přistoupili, no a výsledek není, samozřejmě v rámci všech okolností, vůbec špatný. Je to sice tedy prvotřídní konina, která má ovšem spád a je po celou dobu vážně zábavná, a i když se již na první pohled jedná o opravdu lacinou podívanou, tak musím uznat, že je natočena poměrně profesionálně, což ovšem nepotvrzují efekty, konkrétně tedy zpracování samotných zombíbobrů, kteří mají podobu třesoucích se plyšáků, ale ani to mě jakkoliv nerozhodilo, jelikož opakuji, i tvůrci věděli, že seriózně něco takového pojmout nelze, a tak je to celé spíš jen jedna velká, úmyslná srandojízda, která svou pitomostí a neskrývanou teatrálností upřímně baví od začátku až do konce. K tomu pak musím připočíst i fajn herce, respektive hlavně herečky, vyloženě mimo není ale ani atmosféra, a když se na konci filmu začnou pak jednotlivé postavy měnit v lidské zombíbobry, byl jsem již na vrcholu odvázanosti a jako filmový úlet budu tuto jízdu fakt všude doporučovat, jelikož přesně takovéto filmy se označují jako nezapomenutelné kultovky 8D. ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Magořina podobná pár let staré Pirani a její následovnici. Suprově parodující spoustu hororů a jednoznačně ukazující absurdnost představy vzheldu všech amerických vysokoškolaček. Obsazení hereček je bezkonkurenční, díky jedné z nich jsem se dokonce k tomuhle flmu dostal... Celkově herecké výkony byly suprové, myslím, že musí být docela těžké točit tak absurdní scény s plyšovými bobry, psem hrajícím si s bobry místo toho, aby se jich bál, a prostě obecně s bobry, kteří jsou nakonec všudypřítomní, to ani nemluvím o Billym Burrovi a jeho malé roličce, která pěkně zahajuje a ukončuje film! Je to kravina, to nemůžu popřít, ale tak proč nestrávit něco málo přes hoďku timhle podivným céčkem?! ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Ideálny spoločník na gaučovú párty, ktorý tu pobaví, tam trocha vystraší a nie je nechutný či dráždivý natoľko, aby urazil nežnejšie polovičky... skrátka neruší, dá sa vnímať aj len ako kulisa k inej zábave. Záver neprekvapil, ale sadol tomu celému úletu ako uliaty, zasadil ranu presne podľa pravidiel. Takže nenamietam, vedeli čo točia aj ako s tým naložiť. [50%] ()

awelone 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu Zombeavers, tedy zombie bobři, se dalo čekat, že to bude pěkná blbost, ale že až taková blbost... na to že to je komedie, skoro jsem se po celou dobu nezasmála a efekty taky nebyly zrovna dvakrát věrohodné. Pokud se chystáte na film podívat, neztrácejte čas a podívejte se na něco lepšího. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Absolútne poctivo "zarobených" 45%! Už z názvu musí byť jasné každému, kto niekedy niekde videl aspoň nejaký film, že asi nepôjde o intelektuálny rozhovor na tému "Úloha súcna v dekadentnej spoločnosti počas konjunktúry". A pokiaľ si to niekto predsa myslel, dobre mu tak! To ja, akožto veterán film.. No dobre, veterán asi nie no ako člov... Seriem na to. Proste ja som čakal kozičky a kozy a nejakú riťku a bobry (ha-ha, dvojsysel, že?) k tomu vybielenú lebku hlavných.. no, "hrdinov".. a to ako zvonku tak zvnútra a to ako po smrti tak za života a nebol som sklamaný! Na druhú stranu boli moje očakávania tak nízke, že by to musel točiť Uwe, aby ich podliezol. Takže z mojej strany spokojnosť. A ak si si po dopozeraní myslel, že už si videl všetko, lebo však mäsožraví zombí bobrovia a zmutovaní.. no nebudem predbiehať, tak ten nech si pozrie potitulkovú scénu! (Áno dámy a páni, naozaj tu máme pototilkovú scénu, navyše takú, z ktorej bude nejeden intelektuál srať ježkov..) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Herec John Mayer (Luke) investoval 30 000 dolárov do hereckých kurzov, aby ho pripravili na tento film. (Marceloo)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu, která měla při dobrých tržbách připravit půdu pro pokračování s názvem Zombees. (Bube1)
  • Herečky Rachel Melvin (Mary) a Cortney Palm (Zoe) namiesto používania toaliet v budovách chodili radšej do blízkeho lesa. Pri jednej z týchto ciest raz našli v lese lebku mŕtveho zvieraťa. Z lesa si ju priniesli a využili na výrobu náhrdelníkov. (Marceloo)

Reklama

Reklama