Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes je 17.11.14 a tato mega sračka má 45% v hodnocení. Dokonce jsem si všiml, že někteří uživatelé jsou schopni dát tomuto filmu 4 hvězdy. To jako myslíte vážně? Vždyť je to katastrofální bobří humus. Hrozní herci, kteří opět ukazují v celé své krásné typického amerického puberťáka, který myslí jen na dupačku a na chlast. A už vůbec se nebudu bavit o tom, že je to kokotina roku 2014! - 0% ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Píseň v závěrečných titulkách je nejlepší z celého filmu, text: "Zombobři, zombobři, zombobři, zombobři. Veselá parta vysokoškoláků si myslí, že jsou na prázdninách. Místo toho se vyhýbají hladovým bobrům a čelí vlastní záhubě. Nezabarikáduj dveře a okna, příteli. Nic dobrého to nepřinese. Ti chlupatí, hnědí bastardi mají správnou výbavu. Jako nic se prokoušou dřevem. Rozluč se se svým zlatým retrívrem. Zombobři, zombobři. Vzmuž se, protože takové hlodavce jsi ještě nikdy neviděl. Ježíši Kriste, nemůžeš jim utéct. Cestu zablokovali stromy. Zkontroluj škrábance ostatním. Musíš dávat větší pozor. Jejich drápy jsou důvod k obavám. Když už jsi nakažený, tak je jen otázka času, než se proměníš v...Pozor, spoiler. Zombobři. Zombobři. Pozor, vylézají ze zdí. Tvoje holka ti ukousává tvýho ptáka. Zombobři, zombobři, zombobři. Zombobři, zlato. ". Jinač je to vtipně úchylně stupidní, jemně erotické a hlavně ujeté. Doporučuji si to dát jako relax a rozkouskovat si to jako seroš, třeba na 3x po dvaceti minutách. ()

Reklama

Stíba 

všechny recenze uživatele

Superstřelená hororová komedie, která bravurně balancuje na hraně zábavné stupidnosti až místy sebeparodie (za všechny úseky pak úvodní vs. závěrečná scéna), kdy se nepřestáváte smát a čekáte, co za zrůdnost přijde v další scéně. Btw, kromě zombie bobrů se dostane taky například na zombie medvěda takže rozhodně neváhejte! :-) Nejzábavnější kravina roku! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ano, ano.Dočkáme se opět polonahých štětek, ukousnutých genitálií, zmutovaných živočichů a hlášek, jenže to tentokrát není vůbec sranda.Námět výbornej, jenže zpracování tragédie, herecké obsazení přímo katastrofální s příšernými výkony, mizerným režijím vedením, debilní hudbou, plno stupidního chování postav a návalu tuny klišé a zoufalé trapnosti.I tenhle žánr se prostě musí umět a tady se nepovedlo až na tři hlášky vůbec nic.Další Piraňa se ani náhodou nekoná a i pokračování Pirani, které bylo naprosto zoufalé mělo aspoň Miče Bukanýra.Hold si musíme počkat na veverky, ty snad budou mít více sebereflexe a režisérského umu, prostě každý nemůže být Aja.20%. ()

elanius odpad!

všechny recenze uživatele

(122/2014) / Tento film krásne vystihuje hodnotenie odpad!. A zastrešené je to Universal Studios, to sa človek potom len diví, keď pozrie 20 minút tohto veľdiela. Ani vtipné, nedajbože originálne. Chce to byť asi odľahčenou žánrovkou typu Braindead, ale asi tak milióm svetelných rokov vzdialené. Po dlhšej dobe dávam s radosťou 0. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Příběh začíná v pátek 14. června 2013. Blonďatá Jenn (Lexi Atkins) to má na svém mobilu. (ČSFD)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu, která měla při dobrých tržbách připravit půdu pro pokračování s názvem Zombees. (Bube1)
  • Herec John Mayer (Luke) investoval 30 000 dolárov do hereckých kurzov, aby ho pripravili na tento film. (Marceloo)

Reklama

Reklama