foto

Robert R. Shafer

  • nar. 10.4.1958 (59 let)
    Charleston, West Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Awaken the Shadowman
2016 Pee-wee's Big Holiday
2015 A Christmas Reunion (TV film)
Helen Keller vs. Nightwolves
Loaded
They Want Dick Dickster
2014 Friended to Death
Zombeavers
2013 Abner, the Invisible Dog
2012 F. D. Roosevelt, lovec werwolfů
Zničující střet
2011 Getting That Girl
Megakrajta versus Gatoroid (TV film)
2010 Let smrti (TV film)
2009 Gold Retrievers, The
Maneater
Město v plamenech (TV film)
Reconciliation
Scenesters, The
Screwball: The Ted Whitfield Story
2008 Stiletto
2006 All In
2003 Monster Man
2002 Pandemie
2000 Hledá se Kelly
1997 Corporate Ladder, The
Mr. Atlas
1994 Dokonalá maska
1993 Psycho Cop 2
1990 Dark Romances Vol. 1
1989 Komando budoucnosti
Psycho Cop
1987 Hollywoodská rošáda
1986 Echo Park
1984 Rosebud Beach Hotel, The

TV seriály

2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Crimson King (S12E01)
2013 The Bridge (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
Paper Airplane (S09E20)
2012 Kancl (TV seriál)
Dwight Christmas (S09E09)
Roy's Wedding (S09E02)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poslední slova (S06E14)
2010 Kancl (TV seriál)
Christening (S07E07)
Costume Contest (S07E06)
Andy's Play (S07E03)
další epizody (5)
Odložené případy (TV seriál)
Osudový pád (S07E16)
2009 Kancl (TV seriál)
Secret Santa (S06E13)
Niagara: Part 1 (S06E04)
Company Picnic (S05E26)
další epizody (6)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Odhalení (S06E08)
2008 Kancl (TV seriál)
Crime Aid (S05E04)
Sbohem, Toby (S04E14)
Krásná neznámá (S04E10)
2007 Kancl (TV seriál)
Skvělá jízda / Charitativní běh (S04E01)
Ženská práva (S03E21)
Svatba (S03E15)
další epizody (4)
2006 Kancl (TV seriál)
Zasvěcení (S03E05)
Večer v kasinu (S02E22)
2005 Kancl (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E10)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace