Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři byli v dětství rozděleni, když byl jeden z nich adoptován do Ameriky. Po třiceti letech se starší z nich rozhodne vyhledat svou rodinu v Koreji prostřednictvím televizního pořadu, ale ihned, co se to podaří, se jejich matka trpící Alzheimerem náhle ztratí. A tak se Sang-yeon (pastor) a Ha-yeon (buddhistický šaman) vydávají svoji matku najít. (jauzdu)

(více)

Recenze (2)

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Jin Jang je stále ve formě, tomuhle snímku neschází k dokonalosti moc. Není to film, u kterého byste se váleli smíchy po zemi, avšak to se od tohoto tvůrce ani neočekává. Je to velmi milý film, který je prostoupen lehkým humorem, který dokáže udržet diváka v dobré náladě. Setkání pastora a šamana je samo o sobě celkem originální, nutno však říct, že zbytek příběhu je vlastně "jen" road movie doplněna obvyklými jihokorejskými filmovými ingerdiencemi, především životními traumaty z minulosti. Naštěstí je to podáno velmi citlivou a nenucenou formou. Nutno však poznamenat, že herci mě až tak nezaujali, hlavní herecká dvojice postrádala potřebné charizma, jaké by představitelé dvou velmi rozdílných bratrů měli mít. 70 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Potenciálne dojímavý príbeh o stretnutí po rokoch dvoch bratov, ktorý boli v detstve rozdelený je natočený ako bláznivá crazy komédia, keďže hneď ako sa stretnú tak sa zároveň stratí ich matka s alzheimerom. A tak ju celý čas hľadajú a postupne sa zbližujú a ona popritom zažíva jednu bláznivú epizódku za druhou. Štýl humoru mi tentokrát vôbec nesadol. Bolo to prehnane bláznivé a ani postavy ma nezaujali. Takže pre mňa je film sklamaním. 4/10. ()

Reklama

Galerie (26)

Reklama

Reklama