Reklama

Reklama

Creep

  • USA Peachfuzz (pracovní název) (více)
Trailer

Aaron (Patrick Brice) prijme skvelú ponuku s vysnívaným honorárom 1 000 dolárov denne za to, že zdokumentuje posledné týždne života ťažko chorého Josefa (Mark Duplass). Na prvý pohľad milý a ústretový hostiteľ však skrýva nejedno nemilé "prekvapenie"... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nebyť Creep found footage, fungovalo by to lepšie aj ako horor, aj ako komédia; zbytočne si zväzovali ruky. A že záverom dali forme efekt a logiku? A stálo to celé zato? Vlastne hej, ale minimálne ten Peachfuzze by mal potenciál kľudne na niečo väčšie. 70%. Ps: Posledný záber vystrihnúť a poslať späť niekam 25 rokov dozadu ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Ten konec je podle mě pěkně debilní, že si to uvědomovali i sami tvůrci, ale vem to čert, takhle creepy věc jsem už dlouho neviděl. Velice účelně natočené, děsivě autentické (k vyvolání strachu nejsou zapotřebí žádné nadpřirozené síly, stačí jedna reálná situace, ve které by se mohl ocitnout prakticky každý). Jeden z prozatimních hororů roku, tagům "komedie" a "romantický" vůbec nevěnujte pozornost. Propotil jsem nejedno triko a fakt to nebylo venkovníma třicítkama. Americký nezávislý horor jede! ()

Reklama

Sludger 

všechny recenze uživatele

Tentokrát si formát FF hororu požičal psychothriller a nesmierne mu to svedčalo. Tajne som dúfal, že prekročí hranicu medzi thrillerom smerom ku hororu, aspoň ku konci, no nestalo sa. Ale inak super stretnutie so psychopatom, ktoré bolo celý čas znepokojivé a cítil som sa za hlavného hrdinu riadne nepríjemne. Chválim hlavne Marka Duplassa v roli Josefa, bol skvelý! ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Ten popisek "komedie" je trosku nadnesenej teda a "romanticky" me popravde rovnou rozesmalo Ale teda FUJ FUJ FUJ FUJ! Takhle creepy (pardon, to se nabizelo) film jsem dlouho nevidel. Duplasse mam cim dal vic rad, fakt ze jo. A takovej hezkej kamaradsoft jen ve dvou lidech, kterej funguje, to je jeste plus navic. Pak, ze to nejde ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Jak něco napsat a nic nevyzradit z děje , nejsem si úplně jistá , nu ale k filmu můžu říct asi toliko , že pán pro kterého šel Aaron pracovat na mě od začátku působil jako slušný magor a asi bych s ním tak dlouho nevydržela a dávno bych taktně vzala nohy na ramena .Film byl natočený velmi jednoduše , ale měl v sobě kus kvalitního napětí a každý člověk , který někdy v životě narazil na nějakého podobné exota se vcítí a vžije do děje podstatně víc . Strach z filmu nešel a šoky byli dávkované v rozumném množství a tak , aby ani nenudili ani nezpůsobili srdeční zástavu .Co dodat film se mi líbil a nenudil a na horor to vůbec nebylo zlé . ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste Crestline, v Kalifornii. (BoredKid)
  • Většina filmu je pouze improvizace. Herci měli ve scénáři napsáno například jen: „Jízda autem, zatímco se natáčí na kameru. (MeanWhile)
  • Pracovný názov filmu bol Peachfuzz. (BoredKid)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno