Reklama

Reklama

Lights Out

(festivalový název)
  • Švédsko Lights Out
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Niekedy je lepšie, keď necháte na noc rozsvietené... (sochoking)

Recenze (116)

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Takovej zázrak to zas není, originální také není a dobře vystavěný příběh to také není, takovej bez hlavy bez paty. Je mi jasné, že je to kraťas, ale přesto mi tam chybělo alespoň ve zkratce nějaké zdůvodnění, proč se tam ta ženská najednou objevila a jaká je s tou druhou ženskou souvislost. Bez toho je to na úrovni scary prank videa z YouTube. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kdo si hraje s vypínačem, trénuje i se svěračem."  Když se mi během pouhých 3 minut kvalitně zježí chlupy po těle a to i přesto, že identickou scénu (zhasnuto/bubák, rozsvíceno/nic, zhasnuto/bubák, ale blíž než před tím) už jsem znal, neb před pár lety viděl ve stejnojmenném filmu Lights out (který Sandberg natočil v r. 2016 podle svého vlastního kraťasu), musím tu husinu náležitě ocenit. Čtyřikrát vypínačem lampu zhasnu. ()

Reklama

messi@h 

všechny recenze uživatele

Úvod na chodbě byl za absolutních 100 %, tam se v člověku probouzejí všechny jeho podvědomé a zasunuté fóbie ze tmy, a to naprosto na animální úrovni. Upřímně, skoro jsem se bál infarktu, pokud si film udrží tuhle hororovou úroveň až do samotného konce - a vlastně se mi ulevilo, že nakonec si ji neudržel :) I tak je to ale hororová špička, kde mi ty tři minuty přišly mučivě dlouhé, jako aspoň půlhodina :) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

škoda toho amatérskeho spracovania. Bez dynamickej plynulosti to v týchto filmoch je hneď na odpis. Ale ináč celkom zaujímavá zápletka na tak pomerne klišoidnú a neustále sa v poslednom čase opakujúcu tému duchov. Lakačka ktorá je od začiatku jasná bola celkom slušná, aspoň tam tvorca nevrazil hnusný a mohutný kakofonický zvuk ale sústredil sa na obraz, ktorý v takej krátkej chvíli dokáže spraviť divy. Zaslúžilo by si to lepšie spracovanie. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Úsporná, znesiteľná hra s efektami strachu pre bojazlivých. Dajaké to vzkriesenie na poli krátkometrážnych strašiakov by už aj celkom paslo. Lenže kreativita sa meria subvenciami originality a momentami prekvapenia. Lights Out je teda takou šetrnou stávkou na istotu. Nič viac, nič menej. Pre žáner, dôstojný príspevok, ešte v konkurencii vyzerá docela inteligentne. To o dačom svedčí :-/. ()

Zajímavosti (6)

  • Film se zúčastnil celosvětové online soutěže "Who's there?", která se zaměřovala na tříminutové hororové filmy. (Borda01)

Reklama

Reklama