Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lothar Schramm je na prvý pohľad normálne vyzerajúci tridsiatnik, ktorý si privyrába ako taxikár. Rovnako ako mnohí ďalší, aj on zápasí s osamelosťou, plachosťou a komplexmi zo žien, aké pre uspokojenie svojich potrieb lieči neštandardne, a to fotografovaním nahých ženských tiel. Okrem tejto sexuálnej úchylky sa súčasťou jeho života stávajú tiež drogy a sériové vraždy bezmocných obetí, ktorými sú prevažne cudzinci. (Paldiny)

(více)

Recenze (24)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Většinou tyto poloamatérské a nízkorozpočtové filmy nemusím. Tenhle ale patří ke světlým výjimkám a na jedno podívání byl docela zajímavý. Klasická sonda do duše vyšinutého úchyla a vraha. Trochu psychedelická, trochu utahaná v ději. Každopádně něčím neurčitým rozhodně zaujala, má několik opravdu zajímavých momentů a špičkově provedené gorescény. Ty opravdu vypadají jak skutečné ... Úchylné, perverzní, sadistické, psychologické ... Jen pro okrajové řady diváků zajímající se o tento druh filmů ... ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Zmatený propletenec, který svému názvu moc nedostál, jak už se zmínil Kusko.t2. Přesto mě Jörg dokázal opět překvapit zajímavou podívanou s velmi příjemnou stopáží, plnou bizardosti, uchyláren a neustále se opakujících záběrů, dokreslenou příjemně depresivní hudbou. Na druhou stranu musím přiznat, že po nadšení během sledování, ten dojem uspokojení rychle vyprchal a stopu nezanechal. Na Schramm se však rád podívám kdykoliv znovu. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nebudu tvrdit, že mě snímek „Schramm“ ohromil, že jsem z něj byl na větvi. Prostě nebyl. Jenže na rozdíl od ostatních německých autorů počátku 90. let má Jörg Buttgereit jednu velkou výhodu. Nejde mu jen o hnus samotný, ale snaží se něco sdělit. Jsou to možná myšlenky zvrácené, ale popravdě – a to je na tom to nejhorší – dovedu si představit, že podobní lidé prostě jsou, může to v nich prasknout a my pak o nich slyšíme ve zprávách. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Snímek kterej jsem dlouho odkládal je pro mě jedním velkým zklamáním. Celý to na mě působí tak nějak nekompaktně a přes poměrně krátkou stopáž, místy i zdlouhavě. S gore efekty je to tak na půl. Scéna s okem a zubatá frnda působí spíš směšně. Což se do tak ponurýho a depresivního snímku nehodí. Myslím si že na téma " Pohled do vrahovi mysli " už byly natočeny daleko lepší kousky. Za mě slabší průměr. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Schramm" - cesta do hlbín "čudákovej" duše. Aj takto by sa dal charakterizovať pohľad na tento snímok, ktorý vyobrazuje "bežný" deň zvrhlého psychopata, vraha, ktorý sa ukája v sexuálnych predstavách. Nič iné mu totiž k vzhľadom k samote ani neostáva. Osobne ma film nebavil, nezaujal. S Buttgereitom som mal prvú skúsenosť v prípade prvej poviedky v novovzniknutom (2015) "German Angst". Tam ma priveľmi neohúril, a tak som mu dal druhú šancu prostredníctvom "Schramm-u". Ten kto ma už trošku "pozná", vie, že nie som fanúšik amatérskej tvorby, a len naozaj zriedka kedy ma niečo natoľko milo prekvapí, aby som udelil čo i len dve hviezdy. Takže žiadne prekvapenie - 50% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama