Reklama

Reklama

Robin Thicke feat. T.I., Pharrell Williams: Blurred Lines

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
USA, 2013, 4 min

Recenze (14)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Video je naozaj otrasné, s tým s dominikcizom súhlasím. Viaceré momenty by neocenil ani seňor Dalí - auto na chrbte Emily Ratajkowski, pozri galériu, alebo nápis THICKE picnutý v polke videa - a to už je čo povedať. Samotná pieseň nie je zlá, ked idete autobusom a začnú ju hrať zrejme vám to skôr spríjemní deň ako pokazí, ale official videu by som sa radšej vyhýbal, ak nechcete vidieť macha muchacha okolo ktorého sa krútia modelky. To je zrejme nesmrteľné posolstvo Thickeho, ktoré chcel odovzdať svetu. Technické spracovanie dáva tiež občas riadne zabrať tej časti mozgu, kde prebývajú základy logiky. ()

Cappuccino

všechny recenze uživatele

Čudujem sa, že je tento videoklip na čsfd a preto ho hodnotiť nebudem, ale môžem povedať k tomu len toľko, že i keď popovú scénu absolútne nepočúvam a prevažne ju považujem za príliš plytkú pre môj hudobný sluch, skladba Blurred Lines ma svojho času celkom dostala. Chytľavá blbosť. ()

Reklama

ChArLeNe odpad!

všechny recenze uživatele

Viď - https://www.youtube.com/watch?v=J3twwafch4g. Thicke spletá dve na tri v interviách. Hovorí, že pesnička neponižuje ženy, že je o oboch pohlaviach bytím rovnými, no potom hovorí, že ak vo videu sú ženy stvárnené ako sexuálny objekt a muži sú celí oblečení, tak vtedy to na ženy vrhá zlé svetlo. Takže de fakto, keďže sa tu hodnotí klip, takže je to teda myslené mizogýnsky. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Klip o tom ako ženy sú radi, že sú submisívne podriadené mužom. Auto na chrbte Emily s jej vypučeným zadkom akoby vzbudzovalo dojem, že ju treba vojet ako hovoria Česi. Pre mňa je ten klip strata času, sú to len také hrátky a možno je to aj z rozumného hľadiska hlúposť, ale to už ukáže celkový výsledok. Pesnička ako taká je chytľavá do tanca. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama