Reklama

Reklama

Mil sexos tiene la noche

  • USA Night of 1,000 Sexes (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Irina (Lina Romay) pracuje v nočním klubu jako asistentka hypnotizéra. Jejich vystoupení je velmi populární, takže nemají o diváky nouzi. Jenže po každém vystoupení má Irina noční můry, ve kterých páchá ty nejstrašnější zločiny. Poté, co navštíví doktora, zjistí, že to nejsou sny, ale vzpomínky. Nebohá Irina je v hypnóze nucena vraždit a noční klub je jenom zástěrka pro šíleného hypnotizéra! (topr harley)

(více)

Recenze (4)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ďalší Francov sandbox pre zasnené nálady, podfarbené bizarnou hudbou, krásne prímorské prostredie a Linu Romay. Mne to stačí, začiatočníci s Jessom by si ale urcite mali vybrať prístupnejší film. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů, které má na svědomí Jesús Franco. Lepších vlastně jen proto, že je zde i nějaká ta napínavá rovina a snímek "Mil sexos tiene la noche" je tak v podstatě giallo, i když ani jako giallo, ani jako erotický film nefunguje dokonale. Lina Romay ale mužského diváka rozhodně nezklame. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Trochu horor, trochu erotický film vyprávěný volně ale s napětím.(Lina Romay je obdařená půvaby).(max.50%) ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Nečekám oscarovou kvalitu, když jdu koukat na biják od Jesse Franca, ale i tak, tohle bylo prostě slabé a víc trapné, než cokoliv jiného. Co opravdu stojí za zmínku je, že to byl určitě nejpomalejší film, co jsem zatím viděl - postavy se s prázdnými výrazy pomalu plouží, auta jezdí krokem i ten sex a vraždy jsou tak ukrutně ucourané, že bych vraždil. Horor je to opravdu jen trochu, ale erotika tady funguje. Sláva kozičkám! ()

Reklama

Reklama