Reklama

Reklama

Království opic

Trailer 1

Přírodovědný dokument sleduje čerstvě narozené opičí mládě a jeho matku, která se snaží vybojovat si své místo v konkurenčním prostředí dynamické skupiny opic žijících v ruinách starobylého chrámu hluboko v džunglích jižní Asie. Studio Disneynature, které stálo u vzniku dokumentárních filmů Šimpanzi a Medvědi, přináší nový přírodovědný dokument - působivý příběh o opičím mláděti a jeho matce, jenž se odehrává v ruinách starobylého chrámu hluboko v džunglích jižní Asie. Život chytré a vynalézavé opice Mayi se od základů změní, když do své pestré a početné rodiny přivede novorozeného syna Kipa. Zatímco se Maya snaží udržet Kipa během nečekaných a někdy i riskantních dobrodružství v bezpečí, úžasné záběry zachycují všechna kouzla a překvapení jejich nádherného světa. Maya vás i se svou rodinou rozesměje a zahřeje u srdce - obzvlášť když uvidíte, jak se pokouší naplnit své sny o Kipově budoucnosti. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (13)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Disney se svým Disney Nature docela příjemně překvapil a první dokument, který jsem od nich viděl, je o opičkách a jejich život. Na první pohled záběry ze života opic, které jsou ale skvěle gradovány výborným komentářem Tiny Fey, která je tradičně zábavná, ale také hudební složkou, která z dokumentu dělá dramatický film. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Skvělá kombinace nádherných záběrů, zajímavého příběhu a srozumitelnosti i pro malé děti. Navíc jsem vůbec netušil, že makakové mají tak přísný společenský řád, tudíž vzdělávací hodnota rovněž nechyběla. Pro nědělní lenošení jako stvořené a když i můj malej syn řekl, že to bylo moc hezký, tak to musím náležitě ohodnotit. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„MAKAKOVÉ TVOŘÍ SLOŽITĚ ORGANIZOVANOU SPOLEČNOST, KTEROU POHROMADĚ DRŽÍ PŘÍSNÝ SPOLEČENSKÝ ŘÁD.“ /// Přírodopisný srovnání království opic s tím lidským, pro všechny věkový kategorie. Tlupa makaků a jejich život pod drobnohledem, navíc se sympatickým komentářem Tiny Fey. Není to jen vo vopičicích, ale vo přírodě obecně. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem pozvanej na „Den termitů“. 2.) Jsem vopičák. 3.) Thx za titule „honzig78“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $16,432,322Tržby Celosvetovo $17,135,503Tržby za predaj Blu-ray v USA $563,117 ║ pútavo spracovaný dokument /60%/ ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama