Recenze (1 185)

Mastičkář (2023)
Od Poláků letos to bezpochyby nejlepší. Za tu horskou dráhu emocí nebudu hvězdičkama šetřit a nad operací hlavy ve stodole přimhouřím obě oči.

Ninjababy (2021)
Nebojácná komedie o nechtěným těhotenství. Ale bacha, tohle není americkej film, takže žádnej šťastnej konec nečekejte. Ale je to vážně vtipný, neotřelý a chemie mezi hlavní hrdinkou a divákem funguje dokonale.

Je mi ze sebe špatně (2022)
Nepříjemnej, až trapnej film, kterej mě sice dost sral, na druhou stranu mě nějakým zvráceným způsobem bavil. Prostě film poplatnej týhle divný době, lidi jsou dneska schopni kvůli lajkům ze sebe dělat úplný debily.

Bezpečné místo (2022)
Sociální dramata mám rád, někdy i ty který se vlečou, protože to hercům věřím. Tohle nebyl ten případ. Tady to bylo trápení nejen toho rozhozenýho chlápka, ale i moje.

Mluv se mnou (2022)
Už jsem na tyhle pubertální chujoviny starej.

Milé dítě (2023) (seriál)
Slušnej přírůstek do kategorie psychologickejch thrillerů a traumat ze zajetí. Únosnejch šest dílů, takže nestačí začít nudit.

Únos letadla (2023) (seriál)
Poutavej a hbitej seriál, kterej fakt ani chvilku nenudí. Střídá klaustrofobickej chaos v letadle se šílenou tahanicí na zemi, kde se zachraňuje situace. Idris Elba táhne tenhle spletitej příběh a nemá to chudák kolikrát kvůli přehnanýmu scénáři lehký. Ale s klidem doporučuju, je to za silný čtyři pecky.

Kuciak: Vražda novináře (2022)
Dokument, kterej by měl vidět každej.

Věznice 77 (2022)
Španělé si trochu čuchli do své nedávné minulosti a natočili výbornej vězeňskej film. Proměna smířeného hlavního hrdiny v rebela slibovala napínavý finále, který tenhle protisystémovej film nutně potřeboval. Realistický to bylo až běda a Javier Gutiérrez byl tak skvělej, že jsem ho ani nepoznal.

Láska pod kapotou (2021)
Jeden by neřekl, jak může být prostředí motokrosových závodů současně zajímavou sociální sondou. Moravské jadrné dialekt byl jen třešničkou na dortu.