Reklama

Reklama

Bar Crude Oasis

  • USA The Crude Oasis

Obsahy(1)

Expresivní temný film o vývoji jedné ženy. Velmi mladá se vdala a žije uvězněna nicneděláním v bohatém domě uprostřed ropných nalezišť (obraz pracující ropné pumpy se sexuálním podtextem). Touží po dítěti, ale manžel s ní zřejmě ani nespí. Přizná se jí k nevěře a ona ho uvidí v baru s chlapem. Je frustrovaná, psychicky nemocná. Zdají se jí děsivé sny o muži, kterého opravdu potká, jako pumpaře u benzínky, kam jezdí tankovat, vždy jen za tři dolary, aby si měla s kým popovídat. Začne ho sledovat a postupně zjišťuje, že není tak děsivý, jak se zpočátku zdál. Miluje se s ním, otěhotní a vydává se na cestu někam. Usměvavá a svobodná. (Qasa)

(více)

Recenze (6)

pstp 

všechny recenze uživatele

Samota je nejhorší v noci. Studie lidské osamělosti. Jednoduchý příběh tří lidí je postaven na atmosféře amerického venkova, který je znám tím, že se tu prakticky nic neděje. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Osamělou žeńštinu začne ve snech pronásledovat záhadný pumpař?...Podivnost, kterou Alex Graves natočil za velmi malé peníze a díky které si otevřel dveře do televize, kde režíroval třeba Ally McBealovou... ()

ad 

všechny recenze uživatele

V podstatě dost nuda... Film si drží divákovo napětí tím, že celou dobu předstírá, že se něco stane.. a ono se vlastně nestane téměř nic... ()

Tominecek

všechny recenze uživatele

Americké nezávislé léto v České Televizi - ocenění ELSA 2002 v kategorii "Zahraniční pořad dramatický (hraný)", udělená Českou filmovou a televizní akademií. ()

Reklama

Reklama