foto

Alex Graves

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Selection, The (TV film)
2011 Poe (TV film)
2010 Day One (TV film)
1997 Oběti
1995 Bar Crude Oasis

TV seriály

2017 Taken (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
The Return (S06E06)
Casus Belli (S06E05)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 47 (S04E08)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 6 (S01E06)
Ničemové (TV seriál)
Proof (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Rite of Passage (S05E05)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Parabiosis (S05E06)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Zbaveni okovů (S04E03)
další epizody (4)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Skoro kobliha (S04E08)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Políbený ohněm (S03E05)
A nyní je jeho stráž u konce (S03E04)
2012 Longmire (TV seriál)
Dog Soldier (S01E05)
Newsroom (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Hurricane Monica (S02E09)
666 Park Avenue (TV seriál)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Útržky minulosti (S01E01)
2007 Cestovatel (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Oběti

Herecká filmografie

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace