foto

Alex Graves

  • nar. 23.7.1965 (54 let)
    Kansas City, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Selection, The (TV film)
2011 Poe (TV film)
2010 Day One (TV film)
1997 Oběti
1995 Bar Crude Oasis

TV seriály

2020 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Chalk Two Down (S08E05)
2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Washingtonský kolotoč (S01E10)
Únos (S01E09)
Treadstone (TV seriál)
The Berlin Proposal (E03)
The Kwon Conspiracy (E02)
Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Ztroskotání (S02E01)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Muž s mou tváří (S01E06)
Síla zla (S01E04)
Sněží! (TV seriál)
Prometheus Rising (S02E03)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Zpátky ve hře (S07E11)
Jakože neschopná (S07E04)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zatracení (TV seriál)
A Different Species (E07)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Návrat (S06E06)
Casus Belli (S06E05)
2016 Ničemové (TV seriál)
Xtabai (E02)
Domek z karet (TV seriál)
47. kapitola (S04E08)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 6 (S01E06)
Proof (TV seriál)
Showdown (E03)
Til' Death (E02)
Pilot (E01)
Shameless (TV seriál)
Rite of Passage (S05E05)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Parabióza (S05E06)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Zbaveni okovů (S04E03)
další epizody (4)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Skoro kobliha (S04E08)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Políbený ohněm (S03E05)
A nyní je jeho stráž u konce (S03E04)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Pilot (E01)
Drsný šerif (TV seriál)
Psí voják (S01E05)
Newsroom (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Hurricane Monica (S02E09)
2011 Pan Am (TV seriál)
Ich Bin Ein Berliner (E03)
Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Útržky minulosti (S01E01)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Perfidia (E13)
Double Down (E07)
Game Three (E03)
další epizody (5)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Cold (S07E13)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Debate (S07E07)
Here Today (S07E05)
The Mommy Problem (S07E02)
další epizody (6)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
In the Room (S06E08)
Liftoff (S06E04)
The Birnam Wood (S06E02)
další epizody (7)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Separation of Powers (S05E07)
Jefferson Lives (S05E03)
7A WF 83429 (S05E01)
další epizody (7)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Game On (S04E06)
College Kids (S04E03)
Posse Comitatus (S03E21)
další epizody (6)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twelve (S01E12)
Západní křídlo (TV seriál)
The Women of Qumar (S03E08)
War Crimes (S03E05)
Ways and Means (S03E03)
další epizody (4)
Advokáti (TV seriál)
The Day After (S05E14)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Galileo (S02E09)
The Midterms (S02E03)
Studio sport (TV seriál)
And the Crowd Goes Wild (S02E14)
Dana Get Your Gun (S02E13)
The Sweet Smell of Air (S02E12)
další epizody (4)
Advokáti (TV seriál)
Show and Tell (S05E06)
Race Ipsa Loquitor (S04E15)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
In Excelsis Deo (S01E10)
Studio sport (TV seriál)
Ordnance Tactics (S01E20)
Advokáti (TV seriál)
Boston Confidential (S04E02)
Closet Justice (S03E19)
Ally McBealová (TV seriál)
Ve víru vášní (S03E04)
Fraška (S02E15)
Vysněný život (S02E11)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
The Battlefield (S03E05)
1997 Michael Hayes (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Oběti

TV seriály

2015 Proof (TV seriál)
Showdown (E03)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
Mr. Frost (S07E04)

Host

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce