foto

Alex Graves

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Selection, The (TV film)
2011 Poe (TV film)
2010 Day One (TV film)
1997 Oběti
1995 Bar Crude Oasis

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
Man with My Face (S01E06)
Force of Evil (S01E04)
Sněží! (TV seriál)
Prometheus Rising (S02E03)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
All In (S07E11)
Like Bad at Things (S07E04)
2017 Damnation (TV seriál)
A Different Species (E07)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ničemové (TV seriál)
Xtabai (E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Návrat (S06E06)
Casus Belli (S06E05)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 47 (S04E08)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 6 (S01E06)
Proof (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Rite of Passage (S05E05)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Parabióza (S05E06)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Zbaveni okovů (S04E03)
další epizody (4)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Skoro kobliha (S04E08)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Políbený ohněm (S03E05)
A nyní je jeho stráž u konce (S03E04)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Dog Soldier (S01E05)
Newsroom (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Hurricane Monica (S02E09)
2011 Pan Am (TV seriál)
Ich Bin Ein Berliner (E03)
Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Útržky minulosti (S01E01)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Perfidia (E13)
Double Down (E07)
Game Three (E03)
další epizody (5)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Cold (S07E13)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Debate (S07E07)
Here Today (S07E05)
The Mommy Problem (S07E02)
další epizody (6)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
In the Room (S06E08)
Liftoff (S06E04)
The Birnam Wood (S06E02)
další epizody (7)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Separation of Powers (S05E07)
Jefferson Lives (S05E03)
7A WF 83429 (S05E01)
další epizody (7)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Game On (S04E06)
College Kids (S04E03)
Posse Comitatus (S03E21)
další epizody (6)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
The Women of Qumar (S03E08)
War Crimes (S03E05)
Ways and Means (S03E03)
další epizody (4)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Galileo (S02E09)
The Midterms (S02E03)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
In Excelsis Deo (S01E10)
Ally McBealová (TV seriál)
Ve víru vášní (S03E04)
Fraška (S02E15)
Vysněný život (S02E11)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Oběti

TV seriály

2005 Západní křídlo (TV seriál)
Mr. Frost (S07E04)

Herecká filmografie

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace