Reklama

Reklama

Čínská odysea

  • Hongkong Chinese Odyssey 2002 (více)

Obsahy(1)

Honkongský nejlepší film roku 2002. Filmová odysea plná smíchu, lásky, přátelství a akčních scén, které navazují na triky filmu Tygr a Drak. (oficiální text distributora)

Recenze (35)

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Několik neskutečně vtipných fórů, kdy jsem se hlasitě smál, pár trapných nebo nepochopitelných gagů, sem tam nějaká vata a zbytečně dlouhá stopáž. Celek působí nevyrovnaně a trochu chaoticky, ale je to rozhodně jedna z nejlepších asijských komedií vůbec. Takže trochu - a kvůli Wei Zhao rád - přivřu oko a dám tomu čtyři hvězdy, protože film rozhodně pobaví a rozesměje. ()

miklaras 

všechny recenze uživatele

Je to roztomilá záležitost i když ne tak docela v intencích mého zaměření. Přesto jsem se docela příjamně bavila a spokojeně si vychutnávala každý pohled Tonyho Leunga Chiu Wai. Na volný večer, kdy venku sněží, broskve rozhodně nekvetou a jediné, co zahřeje je šálek čaje se Čínská odysea obsolutně hodí. Nic nevyžaduje a poměrně dost dá. 5.5/10 ()

Reklama

Ceres 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pouštěl v domění, že jde o odysseu od Chowa:-), ale najednou vidím jiné obsazení, které je výborné (Leung, Wong, Zhao), ale film bohužel nedosahuje takových komediálních kvalit jako odyssea od Chowa, i když vtipy občas i hlášky dobré, ale překvapila mě výborná hudba. Konec je sice natahován, ale celkově jde o velmi dobrý film, u kterého jsem se i přes počáteční záměnu (kterou jsem si zavinil sám) velmi dobře bavil. 65% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Keby to nebolo také rozsekané tak by ma to neuveriteľne bavilo. Toto je presne ten druh absurdného humoru, ktorý môžem. Herci výborný, piesne chytľavé a pohľady na tradičné jedlo nútia zbehnúť do najbližšej čínskej reštaurácie a jesť pri filme čínu. Ale ako vravím Jeffrey Lau môže byť akokoľvek zručný, hromadenie scén, aby sa všetky motívy stihli napchať do hodiny a pol film ochudobňujú o doznenie vtipov. Tým pádom nejaké fungujú a iné zase vôbec. Hold nie každý dokáže točiť filmy ako Stephen Chow. Ďalej zamrzí posledná pol hodina, ktorá je odrazu vážna a romantická a z pútavosťou prvej hodiny má okrem lokácií a hercov pramálo spoločného. Inak sa to dá prežiť bez väčšieho utrpenia. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Čínská odysea 2002 se nese naštěstí ve stejném duchu jako předchozí dva díly, které vlastně sice na straně jedné paroduje, ale zároveň si pořád uchovává spoustu humoru i lásky, která dokáže připravit o rozum. Škoda poměrně nízkého hodnocení zde, neboť je to film, jenž dokáže chytit za srdce. 90 % Zde jsou předchozí dva díly, kde geniálně ztvárnil hlavní roli Stephen Chow. První díl Chinese Odyssey - Pandora's Box a díl druhý Chinese Odyssey Part Two - Cinderella ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama