Reklama

Reklama

Itazura na Kiss 2 - Love in OKINAWA

(TV film)
  • Japonsko イタズラなKiss2~Love in OKINAWA

Obsahy(1)

A byla svatba... A co bývá po svatbě? Přece líbánky! A přesně o tom je tento speciál k Itazura na kiss – jak si Kotoko a Naoki spolu vyjeli na Okinawu, kde je čekalo sice pár nepříjemností, ale i tak to pro ně určitě byla nezapomenutelná cesta. (Zíza)

Recenze (3)

Roby 

všechny recenze uživatele

Pištící Kotoko, kterou na Okinawě nadchne i dlažební kostka a vedle ní stojící věčně nezaujatý Naoki... Úsměvná představa svatební cesty převedená do reality. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to strašná kravina, ale vrátilo mě to do puberty. Je to hrozně trapný, romantický a musela jsem se tomu zplna hrdla smát. Ale prostě jsem si to užila – tedy vtisklo mi to dobrou a vyculenou náladu. To oceňuji. Prostě takový krátký filmeček o tom, kterak si Kotoko a Naoki vyrazili na Okinawu. Titulky. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Naoki a Kotoko jedou na svatební cestu na Okinawu. Pokud jste viděli seriál a máte v plánu zhlédnout i druhou řadu, tak tohle je prostě malý doplněk a přežít se to dá. Každopádně nedoporučuji prokládat jinými věcmi, protože vám to zkazí náladu, pro mě to bylo utrpení, za pár dní jsem si uvřeštěné Kotoko odvykla... ()

Reklama

Reklama