Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Niekoľko rôznorodých ľudí, bez ohľadu na vek, pohlavie, národnosť, farbu pleti, povolanie či zdravotný stav, sa ocitá v tmavej miestnosti, kde každý jeden z nich stojí v malom červenom kruhu. Uprostred kruhov z podlahy vychádza zvláštny stroj, ktorý vydáva podivné zvuky a šľahajú z neho elektrické prúdy. Koho zasiahne, ten ihneď umiera. Nikto nechápe, nikto ani len netuší, prečo a z akých dôvodov s nimi niekto hrá túto podivnú, krutú hru. Systém je pritom jednoduchý. Vyžaduje "iba" to, aby si prítomní vybrali spomedzi seba jedného, koho stroj zabije. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Takhle si představuji volbu toho, kdo by měl a neměl žít v reálném životě. Příjdu do McDonaldu, dostanu malou porci hranolek a místo pořádného hambáče dostanu mini burger... Otočím rukou a šup, máme tu prvního mrtvého. Jop, to by se mi vážně líbilo. Komorní představení, skvěle atmosférické, chytré, kruté a hravé, určitě mohu vřele doporučit. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Čo to ako malo do prdele znamenať?Snímka nemala žiadny význam či uspokojivý záver.Divák netrpezlivo čaká..trpí,trpí a trpí cez všetky tie siahlodlhé psychologické žvásty,dedukcie a hádky,ktoré na seba pľujú protagonisti po celú tú dlhú dobu ako len snímka dlhá môže byť a aj tak sa nedočká aspoň odmeny v podobe uspokojivého vysvetlenia a v samotnom závere navyše vyvstáva viac otázok ako odpovedí.A ja sa pýtam prečo??!! ()

Reklama

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Film na způsob ''The Human Race'', ovšem o trochu horší. Rozdíl je v tom, že se tohle odehrává v jakémsi uzavřeném prostoru a nemá to takovou atmosféru. Mrtvých je hodně, ale úmrtí jsou všechna stejná (zásah bleskem, bez gore) a i tady platí pravidlo, že přežije pouze jeden. Nechybí zastoupení všech věkových skupin, národností, povolání, zdravých i nemocných.. Když pochopili jak to vše funguje, a že mohou rozhodnout o tom, kdo přežije, došlo na klasické psychologické dohady, kdo si to zaslouží víc a podobně. Závěr byl také horší než ''The Human Race'' a tak jednu hvězdu srážím. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborný kolotoč ľudských vlastností, charakteru a taktiky prežitia kde hrá hlavnú úlohu psychológia postáv a tiež jej využitie proti iným s cieľom zachrániť sám seba. 50 ľudí sa ocitne v miestnosti s tajomným kruhom, ktorý každé dve minúty jedného z nich zabije. Vybrať si kto to bude si môžu samotní nešťastníci. Musím uznať, námet parádny, to isté môžem povedať aj o dialógoch medzi postavami. Si predstavte film, v ktorom ľudia celý čas len stoja, nehýbu sa, pričom to jediné čo môžu je viesť ústnu komunikáciu, ale aj napriek tejto celkovej statike snímok nenudí a baví celý čas. Škoda, že sa nepopracovalo trocha viac na scifi pozadí a tajomnejšej atmosfére s nejakým tým vysvetlením na záver, film by tak dostal ďalší rozmer. 69/100 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Circle je minimalistickým talky filmem s profláknutou selekcionistickou zápletkou, kterou bylo možné vidět v nejednom light, či hard hororu. Mně daná low-budget forma vůbec nevadí, zde je dokonce i originální v podobě jakéhosi hi-tech smrtonostného kruhu, no problém mám s dialogy, které jsou sice logické, ale přišly mi děsně naivní, což se pochopitelně u talky filmu přelévá do celkového pocitu. Pointa marná, sci-fi mimo mísu, horor ne. 40% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. května 2015 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)

Reklama

Reklama