Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Niekoľko rôznorodých ľudí, bez ohľadu na vek, pohlavie, národnosť, farbu pleti, povolanie či zdravotný stav, sa ocitá v tmavej miestnosti, kde každý jeden z nich stojí v malom červenom kruhu. Uprostred kruhov z podlahy vychádza zvláštny stroj, ktorý vydáva podivné zvuky a šľahajú z neho elektrické prúdy. Koho zasiahne, ten ihneď umiera. Nikto nechápe, nikto ani len netuší, prečo a z akých dôvodov s nimi niekto hrá túto podivnú, krutú hru. Systém je pritom jednoduchý. Vyžaduje "iba" to, aby si prítomní vybrali spomedzi seba jedného, koho stroj zabije. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Čo to ako malo do prdele znamenať?Snímka nemala žiadny význam či uspokojivý záver.Divák netrpezlivo čaká..trpí,trpí a trpí cez všetky tie siahlodlhé psychologické žvásty,dedukcie a hádky,ktoré na seba pľujú protagonisti po celú tú dlhú dobu ako len snímka dlhá môže byť a aj tak sa nedočká aspoň odmeny v podobe uspokojivého vysvetlenia a v samotnom závere navyše vyvstáva viac otázok ako odpovedí.A ja sa pýtam prečo??!! ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Něco podobného jsem už kdysi viděla...a už vím: Poslední, máte padáka! :oD Omlouvám se za toto odlehčené podání, ale přesně tento "zábavný pořad" mi tento nezdařilý film připomenul....Výjimkou byla mluvená pasáž v závěru, která chtěla osvětlit manipulaci lidskou psychikou jediným jedincem. Bohužel, pro diváka, jenž je alespoň trochu sečtělý, není také nic nového. A závěr samotný, s legračními vesmírnými "plavidly" a přiblížení se manipulátora k další skupince s těhotnou ženou a dítětem, byla průhledná jako právě umyté okno...holt, další repeté bude následovat. Tak takto určitě ne. 25% a jedinou hvězdu dávám pouze za místy "chytlavé" hádavé dialogy. ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Představte si, že pro vás někdo chystá obrovské překvapení, dlouho vás napíná, myslím jako fakt dlouho, ne jako já teď, takže musíte snášet dlouhé minuty, ne-li hodiny jeho sáhodlouhý monolog, a pak vám tato osoba předá ono překvapení, které celou tu dobu držela před sebou okázale zabalené ve velikánské krabici................................. A to je konec, chápete? Ta krabice je prostě prázdná, do prdele! ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola jedna parádna, napínavá jazda cez rôzne ľudské charaktery. Milujem filmy, ktoré sa zaoberajú akýmikoľvek morálnymi dilemami a Circle nám ich servíruje v jednom šate hneď niekoľko. Neočakávajte žiadne násilné, či akčné scény. Circle je totiž sofistikovaná záležitosť, ktorá sa primárne zameriava na psychológiu postáv, ich možný rozklad alebo rozvoj pod vplyvom vypätej situácie a snahy zachrániť sa. Nechcem veľmi spoilerovať, ale obrovský plusový bod za to, ako to v konečnom dôsledku dopadlo a v danom kontexte mi srdce žiada položiť dosť konkrétnu otázku, a teda "Ako by ste sa zachovali VY?" ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz hodně muziky. V době, kdy hra na Oliheň zažívá svůj úspěch je tohle jedna z dalších psychologických experimentních variací na na boj o přežití ve hrách. Tohle je sice kvalitami někde níže, ale není to na 55%, tudíž nadhodnocuji, aby ho mohlo zkouknout více diváků. U mě je to tak na 70% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. května 2015 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)

Reklama

Reklama