Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 1 (2014) (série)


Vyšší moc (S01E09)

(epizoda)
  • USA Horse Majeure

VOD (1)

Obsahy(1)

Zamilovaný BoJack se pokusí překazit svatbu. Todd přijímá překvapivou novou práci. (Netflix)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty postavy jsou tak nevšední, až jsou prostě k sežrání. Ohromně dlouho mě nikde tolik nebavily dialogy. Bojackovi nebude zjevně trvat moc dlouho se dostat do mé seriálové TOP “ten”. ()

Reklama

Kikinn_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4-dobrá episodá v tý době 4-"he is always nice to everyone, that makes him stupid"(wtf)Jsem rád že ten problém mezi Diane a Bojackem vyřešili v jedné episodě. Klobouk dolů. Pohodová episoda u které jsem se dřív pobavil jako I teďka nic extra. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak až v devátém díle jsem se dočkal přesně toho, co jsem od toho seriálu celou dobu chtěl. Konečně ten mix dramatu a komedie funguje, u vážných scén nepůsobí pateticky a kýčovitě a přesto je v něm prostor pro odlehčení a humor, i ty postavy mi začínají být o trošičku sympatičtější, než předtím. A vypadá to, že tvůrci budou mít děj celého seriálu dost promyšlený. Jestli se to teďka už konečně rozjede, budu jenom rád. 4* ()

Zajímavosti (12)

  • Kniha BoJacka Horsemana začína slovami: "Keď som sa prvýkrát stretla s BoJackom Horsemanom, vracal cukrovú vatu z balkónu svojho honosného domu v kopcoch." Toto sa stalo v prvej epizóde, keď Bojack najal Diane, aby napísala svoju knihu. (Pat.Ko)
  • Keď pán Peanutbutter rozpráva s Diane o ohrievači sušienok, náramky na jeho ruke zmiznú a potom sa znova objavia. (Pat.Ko)
  • Pán Peanutbutter nazýva Bojacka "kemosabe". Čo je narážka na seriál The Lone Ranger (1949). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno