Reklama

Reklama

Série(9) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Víkendové cestování nikdy nebylo tak zábavné! Projekt je koncipován ve formátu zábavného, ale i poznávacího a provokativního cestopisu. Moderátoři spolu s diváky poznávají zemi nabízející návštěvníkům vše, co aktivní turista od dovolené čeká. Každá epizoda mapuje jednu turisticky atraktivní oblast tak, aby byla inspirací k návštěvě a nabízela zajímavé kulturní, přírodní a zábavní aktivity především pro ekonomicky aktivní lidi s minimem volného času a touhou po nevšedních prožitcích. (Česká televize)

(více)

Diskuze

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

V prvej sérii zahrnuli do programu aj krátku legendu, že ide o manželov, ktorí majú deti (a zrejme ich vždy nechávajú doma, počas víkendov, kedy si sami chodia vyrážať z kopýtka do Nemecka). Vtedy išlo o P. Rajcherta a S. Pogodovú.

V druhej sérii sa však P. Rajchert vodí za ručičku po rakúskych mesách už s M. Maurerovou, bez akéhokolvek vysvetlenia.

Zrejme tu teda ide o výlety s milenkou, za chrbtom manželky, ktorá tentoraz asi ostáva s deťmi doma.

Inak mne ten program nijak nevadí, má strávitelnú minutáž a je pomerne neškodne zaujímavý. Akurát s občasnými výrokmi nesúhlasím - občas sa vyjadria že je niečo za 5-7-10 EUR drahé (nápoj, zákusok, vstupy do múzeí a pod.), a inokedy pri bežne vyzerajúcej reštaurácii upozornia, že cien sa netreba obávať, menu vyjde len na 40 EUR.

Martyy

Martyy (hodnocení, recenze)

Jo uváděla 1. řadu (Německo). Pořad se mi celkem líbí, zvlášť teď s Maurerovou :-)

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Cože, ona to uváděla i ta krůta Pogodová? Já znám akorát díly s Míšou Maurerovou a docela tomu Rajchertovi závidim.

kyskia

kyskia (hodnocení, recenze)

Nebol by to zlý program, nebyť moderátorskej dvojice, najmä odpudivej Pogodovej. Niekedy to ani nie je o  Nemecku, ale o dvoch "buranoch" v Nemecku.

Reklama

Reklama