Reklama

Reklama

Kung fu Yoga

  • Indie कुंग फ़ु योग (více)
Trailer 1

Dva profesoři se spojí, aby našli ztracený poklad, a podniknou dobrodružství, které je zavede do tibetské ledové jeskyně, do Dubaje i do horského chrámu v Indii. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (43)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan sice stárne, ale v některých jeho kreacích to není ještě tak vidět. Přece jen je ale patrné, že má na plátně méně prostoru a dává ho spíše ve prospěch nové generace, která má možná také čím zaujmout. Snad nejen tanečními čísly. Dobré akční scény, vizuálně hezké a hlavně skvělá počítačově animovaná zvířata. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jackie si teda pěkně zablbnul. Škoda že se do filmu nepřeneslo moc hravosti a zábavy, jakou si nejspíš tvůrci a herci užívali na place. Bollywoodská tečka byla přesně tím, co takový film mělo završit. Holt co očekávat od spolupráce Indie a Čína. Na druhou stranu, jak byla ohromná výprava, tak mizerné jsou digitální triky. A že musely být nacpány takřka všude. Jasně, lev v autě se jinak bude dělat těžko. Ale sporťák driftující kolem kamery fakt nejde natočit s šikovným řidičem? Jinak ale choreografie ušla a kvůli ní se na film bude dívat v první řadě. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Archeolog Jack (Jackie Chan) a Ashmita (Disha Patani) vedou čínsko-indický tým, který má najít ztracený poklad Magadha... Úvodní čtyřminutová akční scéna, která byla kompletně CGI, byla absurdní. Člověk si v ní omlazeného digitálního Jackieho ani pořádně neužije. V průběhu filmu se ještě objeví digitální vlci, lev, hyeny a hadi. K tomu lepšímu patří nápisy CALL ME LITTLE JACKIE / DO NOT TEASE THE CAT na samolepce. Jackie si v tomhle filmu vybral svoji slabší chvilku, protože akci i humor zvládne navzdory věku lépe. Jackie Chan byl jedním z výkonných producentů. Jako akční choreografové mají v závěrečných titulcích kredit Jackie Chan, Stanley Tong, Wu Gang a JC Stunt Team. Lee In Seob má v titulcích kredit jako (nejspíše Jackieho?) Stunt Double. Kung Fu Yoga navštíví zajímavé lokace, animace je dobře udělaná, ale stále jsem měl dojem, že tohle není Chanův film. Jsou to tři hvězdy s odřenýma ušima. HODNOCENÍ 50% ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

V podstatě je to božská Relikvie 5... Říznutá MacGyverem: Stracený poklad Atlantýdy... Já se bavil. Dokonce i ten záporák gentelman nevadil... Pač jsem na podobné věci z Indické Bolywoodské filmografie už tak nějak zvyklí... Akce, bojové umění, vtip, pasti, tajemství hledání..... poklad a trochu podivný závěrečný souboj, ale asi to tak prostě mělo skončit. Typický J.CH movie... nechápu ty Haty tady. Rozhodně lepší než Čínský zvěrokruh. 85% ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Skvěle jsem se při téhle dobrodružné honbě za pokladem pobavila. Sice to není žádná super bomba a ne každému se to bude líbit, ale jako pohodovka na oddechnutí/vypnutí to u mě fungovalo. Když pominu ten strašný začátek, který mě při prvním koukání celkem vyděsil, nemám k tomu žádné výhrady. Mám ráda filmy o hledání pokladů, řešení záhad, takže dějem mi to hodně sedlo. Navíc se to odehrává v zajímavém prostředí (podzemní ledová jeskyně, dubajský luxus, indické chrámy), takže se na to pěkně kouká. Je tam i několik dost vtipných scén - na honičku se lvem v autě asi dlouho nezapomenu. No a na konci zaujal i taneček :) Přeloženo. ()

Galerie (184)

Zajímavosti (4)

  • Jméno postavy Jack Čchen je téměř totožné se jménem představitele této role, Jackie Chanem. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama