Reklama

Reklama

Star Trek: Horizon

Trailer
USA, 2016, 102 min

Režie:

Tommy Kraft

Scénář:

Tommy Kraft

Kamera:

Tommy Kraft

Hudba:

Tommy Kraft
(další profese)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

SSE 

všechny recenze uživatele

Toto JE Star Trek! Kvalitní, příběh, uniformy a uvěřitelné efekty. Interiéry jsou horší - byli dělané asi s nižším rozlišením, resp. jejich naklíčování by asi nevypadalo uvěřitelně, kdyby nebyli rozostřeny, což odnesly i některé záběry na herce. Herci hrají velmi dobře, až na 3 vyjímky, kde jim pronášené věty věřím jen na půl, ale hlavní postavy jsou dokonce i charizmatické - opravdu SUPER! Zábavností je to na úrovní průměrné epizody ENT, což na fanfilm (a vzhledem ke stopáži 1h 40min se jedná skutečně o film a navíc s uzavřeným příběhem) je více než dobré - nic podobně dobrého jsem ještě neviděl (orig. ani fan TOS nesleduji, takže s tím nesrovnávám). SPOILERY: Dobře propojili hlavní příběhovou linku seriálu ENT (temporal cold war) se zničením Romulu v JJ ST (to se navíc týká i originální timeline) a k tomu přidat i další reálie ST (např. úpravu časových linek jako jsme viděli už např. ve VOY Year of Hell nebo Relativity) - nádhera. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Místy velmi slušné efekty, za které bych jim i tu celkovou rozmazanost odpustil, ale takové kiksy jako že kapitán několikrát vydá rozkazy, které si posádka samovolně zruší nebo pozmění na základě údajů, které nemůže mít k dispozici a dál se to nijak neřeší nebo to, že na cizí neobydlené planetě v jiné galaxii jsou na pobřeží baráky, které někdo z volně dostupných záběrů přírody Země nezvládl vymazat, nebo byl moc línej je aspoň uříznout, to už je příliš. Prostě to kazí zážitek. Herecké výkony, scénář apod. byly slušné, místy tvůrci však až příliš okatě kopírovali Star Trek (2009). Shrnutí: na fanouškovskou tvorbu průměr, který ani nenadchne, ani neurazí. ()

Reklama

biergof 

všechny recenze uživatele

Nečekané, zprvu lákavé. Na amatérskou tvorbu slušně natočené, digitriky a efekty okoukané od Star Treku pana Abramse. Příběh je ale tak debilně naivní a dětský, že Star Trek: Horizont je úplně zbytečná podívaná. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Nechci tomu uměle přidávat hvězdy jen proto, že je to fanfilm. Grafika je totiž na amatérský počin docela slušná, ale příběh a herecké výkony přece jen nepřesahují průměr, takže to nechám na těch spravedlivých dvou hvězdách. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Na amatéry skutečně slušné, graficky také, ač je mi jasné, že ty světla a rozmazávání byly nutné nejen pro efekt ale k i zakrytí nevýhod titěrného rozpočtu, jen ta pointa mi přišla trošililinku obšlehnutá z prvního JJ-Treku. i tak to ale byl stále více Star Trek než Into Darkness, což se cení. --- PS: Ten ostrostřelec ze strojovny byl ukázkové herecké dřevo :) ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama