foto

Rico E. Anderson

  • nar. 10.3.1968 (52 let)
    Seaside, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Get Gone
Weep Not
2018 I Hate Kids
Spinning Man
2016 Star Trek: Horizon
2015 La Migra
Star Trek: Renegades (TV film)
2013 Things Never Said
2012 Beach Bar: The Movie
Corre (Run)
Music High
2009 Hole in One
Operating Instructions (TV film)
Star Trek
The Harimaya Bridge
2007 Kazatel smrti
Stranger's Heart, A (TV film)
2005 Klíč
2002 String Theory
1995 Nebezpečné myšlenky
1994 Když muž miluje ženu
Kšefty s tátou
1993 A tak jsem si vzal řeznici
Made in America
Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu (TV film)
Poetic Justice

TV seriály

2020 #Freerayshawn (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (15)
Two Degrees (TV seriál)
2019 Truth Be Told (TV seriál)
Graveyard Love (E05)
No Cross, No Crown (E04)
Even Salt Looks Like Sugar (E03)
další epizody (4)
Zelenáč (TV seriál)
Fallout (S02E06)
2017 The Orville (TV seriál)
About a Girl (S01E03)
Vražedné Miami (TV seriál)
Bacterium & the Brothers Panitch (S02E10)
2016 The Fosters (TV seriál)
Potential Energy (S04E01)
Chirurgové (TV seriál)
Rodinná záležitost (S12E24)
2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Sandwich (S02E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Někdo to rád ostré (S10E16)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Family Matters (S01E09)
Teen Titans Project (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
It's a Miracle... (S02E04)
Sullivan a syn (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Love That Girl! (TV seriál)
Událost (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Vincentův svět (TV seriál)
Mezi přáteli (S06E02)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
1989 Missing Reward (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2004 Mighty Times: The Children's March

Host

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)
Root of All Evil (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky