Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný cestopisný cyklus pro děti, které chtějí poznávat svět a nebojí se na něj zeptat. „Jsou na Kajmanských ostrovech Kajmani? Líbí se skotským holkám, když u nich kluci nosí sukně? Dá se v newyorském metru najít nová světová superstar? Proč mají sloni v Thajsku svůj domov důchodců? A jak to, že se bambusový vlak v Kambodži při jízdě nerozpadne?"
Na tyhle a všechny další záludné otázky zná odpověď nový cestopis pro děti, který jim pomůže přehledně, srozumitelně a zábavně poznávat zákoutí celého světa. Každý díl představí jedno místo naší planety a podívá se na něj očima malé nebojácné cestovatelky a jejího odvážného průvodce Saši Rašilova. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní seriál je vhodný nejen do hodin zeměpisu. Žáci se při něm mohou dozvědět zajímavosti o různých regionech světa. Pořad je inspirovaný projektem Na cestě. ()

BenderG odpad!

všechny recenze uživatele

ČT portrétuje klerofašisticko-totalitární režim despotů familie Saúdů jako nějakou idilickou zemi plnou štastných lidí, kterou jim máme snad ještě i závidět a to ignorujíc každodení popravy bez řádného soudu na ulici, mučení, tyranizování vlastního obyvatelstva i těch, kteří do SA jezdí byť jen za prací, řízení a vyživování různých teroristických bojůvek a tak dále. Bandar bin Sultan musí být hrdý. Nechcete tam dát i díl ze Třetího Rajchu? Ukázat nácky popijející vínko v Paříži, veselý tábor činorodých Hitlerjugend, šťastné "německé" rodiny u moře.... Do koncepce Cestohrátek to krásně zapadne jako každý jiný díl. Audiovizuální žumpa je pořád žumpa ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama