foto

Matěj Cibulka

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Trosečník
2015 Sedmero krkavců
2014 Andělé všedního dne
2013 Revival
2011 Perfect Days
2010 Mamas & Papas
2008 Den jednoho herce
2006 Maharal - Tajemství talismanu
Marta
2005 Pop (studentský film)
2004 ...umírám! (studentský film)
2003 Fajně (studentský film)
2001 Okénka
1999 O Jeníčkovi a Mařence

TV seriály

2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Pod hladinou (S01E01)

Dokumentární

2017 Uzamčený svět (TV seriál)
Masakr! (E01)
2016 Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Jan Mikušek versus Stabat mater Tomáše Hanzlíka (S02E01)
2014 Adopce: Konkurz na rodiče
Cestohrátky (TV seriál)
2013 Hoteliér
2011 Oči tygra
2010 Poslední lovci
2009 Nebe, Peklo
České milování (TV seriál)
2008 Tak to vidím já (TV seriál)
2007 Maledivy (TV seriál)
2001 J.C. - zkušenost s expresionismem (studentský film)

TV pořady

2008 Retro (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Circus Ponorka feat. Vanua 2 – Rain (hudební videoklip)