Reklama

Reklama

Silvestr Josefa Aloise Nahlovskeho

(pořad)
  • Česko J. A. Náhlovský – Silvestrovský speciál
Komedie / Hudební
Česko, 2014, 120 min

Obsahy(1)

Silvestrovská show TV Relax s Josefem Aloisem Náhlovským, který vypráví pohádky, historky a vtipy. Dále vystoupí skupina Kozí bobky a skupina Petra Šišky. (tsatsiki)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně smutná a krotká oslava. Role vychytralého prosťáčka možná u Náhlovského fungovala před lety, dnes už je to jen tlačení na pilu a humor prchavý, jak bublinky v sodovce. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

TV Relax je total shitová súkromná televízia, ktorá má sídlo v Ostrave - Porube. Kvôli rapidnému nedostatku financií sa na jej obrazovkách objavujú sračky toho najväčšieho formátu. V roku 2014 sa im podarilo vyprodukovať reláciu, ktorou chceli osláviť príchod Nového roku. Jediný koho si mohli dovoliť zaplatiť a kto bol ochotný sa u nich za pár drobných strapniť bol skrachovaný dement Josef Alois Náhlovský. Ťažko si predstaviť väčší odpad! ()

Olík odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že by byl Náhlovský ve dvojici se spolujmenovcem Mladým kdovíjakým pokračovatelem tradice Šimka s Grossmannem, ale sem tam měli jejich výstupy jakousi štábní kulturu. V současném rozpoložení se však samozvaný prosťáček ocitl v hierarchii televizní zábavy na místech, z kterých už se těžko klesá níž.......a podobné existence jako Petr Šiška a jeho "legendární" revival ho rozhodně nespasí - spíše jenom podtrhují do jakého h...a šlápnul. ()

Reklama

Reklama