Reklama

Reklama

Silvestr Josefa Aloise Nahlovskeho

(pořad)
  • Česko J. A. Náhlovský – Silvestrovský speciál
Komedie / Hudební
Česko, 2014, 120 min

Obsahy(1)

Silvestrovská show TV Relax s Josefem Aloisem Náhlovským, který vypráví pohádky, historky a vtipy. Dále vystoupí skupina Kozí bobky a skupina Petra Šišky. (tsatsiki)

Recenze (4)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

TV Relax je total shitová súkromná televízia, ktorá má sídlo v Ostrave - Porube. Kvôli rapidnému nedostatku financií sa na jej obrazovkách objavujú sračky toho najväčšieho formátu. V roku 2014 sa im podarilo vyprodukovať reláciu, ktorou chceli osláviť príchod Nového roku. Jediný koho si mohli dovoliť zaplatiť a kto bol ochotný sa u nich za pár drobných strapniť bol skrachovaný dement Josef Alois Náhlovský. Ťažko si predstaviť väčší odpad! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně smutná a krotká oslava. Role vychytralého prosťáčka možná u Náhlovského fungovala před lety, dnes už je to jen tlačení na pilu a humor prchavý, jak bublinky v sodovce. ()

Olík odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že by byl Náhlovský ve dvojici se spolujmenovcem Mladým kdovíjakým pokračovatelem tradice Šimka s Grossmannem, ale sem tam měli jejich výstupy jakousi štábní kulturu. V současném rozpoložení se však samozvaný prosťáček ocitl v hierarchii televizní zábavy na místech, z kterých už se těžko klesá níž.......a podobné existence jako Petr Šiška a jeho "legendární" revival ho rozhodně nespasí - spíše jenom podtrhují do jakého h...a šlápnul. ()

Reklama

Reklama