Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Violette (Julie Delpy), dáma mladších středních let známá a úspěšná ve francouzském módním průmyslu, byla ještě před nedávnem single. To ovšem neznamená, že nežila ve společné domácnosti s mužem. Naneštěstí tím spolubydlícím je její už dospělý syn, který dělá vše pro to, aby jeho život zůstal navždy v zajetých kolejích. Luxusní mamahotel, kde nemusí platit nájem, kde je vždy plná lednička, kde má vždy vypráno i vyžehleno a kam si může vodit holky, mu prostě vyhovuje. Proto se Lolo snaží ze svého hnízda vypudit Jean-Reného (Dany Boon), nevítanou kukačku, mámina nového přítele, se kterým se seznámila na dovolené. (chamonix)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (2)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Známy príbeh vo forme komédia, ako to vidí J. Delpy. Jej spolupráca s D. Boon dobrá. Niektoré scény sú veľmi dobré, ale z celkového hľadiska je to len priemernejší počin. Každopádne čas, ktorý som k tomu venoval, neľutujem. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Od Julie Delpy jsem asi i scenáristicky čekal trochu více, ale režisérsky je to celkem dobře zvládnuto. Celkem dobře natočená komedie, která má zajímavé charaktery, ale která je bohužel celkově tak nějak o ničem. Potěší spíše některé scénky jednotlivě, než aby dovedl potěšit celý film jako solidní komedie. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama