Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Duchařský film z 2. světové války. Sledujeme dva německé vojáky s jedním norským, který je jejich zajatec. Skandinávská zima dokáže být chladná a nehostinná, ale naštěstí se objeví dům. To, co nejdříve vypadá jako teplé a klidné útočiště, se změní v něco úplně jiného... (Severský filmový podzim)

Recenze (4)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Severské magasklamanie. Očekávala sem totiž kombinaci válečnýho exorcismu a dočkala se hóódně ukecanýho bloudení dvou nácků se zajatcem po lese a domě za asistence zvukov a ruchov, tak to fakt, že nebaví. Celý je to ale slušně zasněžený a skandinávci točit umí. Jinak bych to sekla na podlahu. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Odporúčam! ... kameramana. Ostatní môžu rovno zmeniť povolanie. Nádherne nakrútené, s filtrami, zasnežené a tradične o hovne. Podobná nudná blbosť ako Dunderland, zabalená do dokonalej formy. Žiadni poriadni démoni, žiadne ľakačky, žiadne napätie, žiadna krv, proste nič. Časy kvalitných nórskych hororov sú nenávratne preč. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale ani skvělé záběry a ani skvěle zachycená atmosféra snímku „Dům“ nepomůžou k tomu, aby byl skutečně výjimečný. Kromě profesionálního a povedeného způsobu nafilmování, je film „Dům“ naprosto bez nápadu, což je strašná škoda. Nebyl příliš využit potenciál doby, místa ani zimního nečasu. Je to tak nějak to klasické, co od podobného filmu očekáváte, což mi přijde jako málo. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Já se na The House docela těšil,ale nakonec jsem byl zklamán. Po stránce vizuální,kamerové,a zvukové je film opravdu skvělý,ale ani tohle všechno nepomohlo filmu k lepšímu hodnocení. Proč? protože obsah filmu je ničím nezajímavý a fakt nudný. Já stále čekal kdy se začne něco dít kdy se to celé rozjede a nakonec jsem se vlastně vůbec nedočkal a proto jen 2 hvězdy. 40% --- 4/10 IMDb ()

Související novinky

Severský filmový podzim zahájí Muž jménem Ove

Severský filmový podzim zahájí Muž jménem Ove

03.11.2016

Severský filmový klub přináší tradiční přehlídku severské filmové kinematografie již po sedmé. Uvedeny budou filmové novinky, méně známe snímky staršího data výroby a na přání diváků i vybrané tituly… (více)

Reklama

Reklama