Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela chápu, že něco podobnýho vznikne - je zrovna éra letsplayerů a bezvýznamných virálních hvězdiček. Dokonce mi to ani nevadí. Jen by se dalo polemizovat, jakou hodnotu má mít pořad, jehož obsahem je záznam pubertálního klábosení o výše zmíněných existencích. Navzdory tomu, že se v něm objevujou známý osobnosti, bude totiž snesitelnej právě jen pro ty, kterým a) zmíněný klábosení nevadí b) nemají ho zrovna s kým praktikovat naživo. Jedna hvězdička za to, že narodit se o patnáct let později, byl bych jedním z těch dementků možná taky. (: ()

DeathTheKid odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem nedoufal v to, že něčemu jebnu odpad! a ani v nejmenším, že po jednom díle a to sem ho ani nedokoukal celý. Nastíním vám galantně situaci. Pořad, zdaleka ne o hrách, jako spíš o tom, jak je kdo hrát neumí. Je to pro děcka, které nemají ani pětku na fantu a mohli tak probrat své včerejší masturbační hrátky a proto koukají na tuhle pičovinu. Protože nemají přátele, a tohle by to asi mohlo nějak nahradit, tu čupr zábavu. Vskutku, zde jsou zkurvené vulgarismy na zasraně správném místě :) A poslední kapka v kalíšku - aktéři jsou lidi, co se nezaměřují na hraní. Však proč né pán doktor, dejte si kurva šlofíčka, vodoperuje mě kurva tady nemocniční kuchařka Vlasta, ta umaštěná kuchta vůbec nemusí vědět vo co go, však co, je to jen srdeční aneurysma. ()

Reklama

jarkolar odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale tohle je celý o hovně. I kdybyste si domů pozvali 6 náhodných lidí z ulice a pak na sebe koukali, bylo by to záživnější než tahle zbytečnost. Přetrpěl jsem to do konce, protože jsem u toho zrovna obědval a říkal si, že když už to teda nakonec ohodnotím, tak alespoň jeden celý díl, nicméně bylo to utrpení. ()

Cejdl odpad!

všechny recenze uživatele

Hnusnej Arab, dva dementní Maďaři, beznohej kripl a pár dalších utřinosů, který sou talentovaný asi tak jako fotbalisti Slávie se rozhodli že bude asi hrozně zábavný a cool když budou diváci čumět na to jak sedí na gauči, žerou infarkt jídlo a hrajou úchylný hry. Neni to zábavný a rozhodně to neni COOL. ()

fummyk odpad!

všechny recenze uživatele

Zkrátím to - hrůza. Naprostá zbytečnost. Radši bych se podíval na díly Walkera ala Chucka Norrise, které jsem viděl několikrát jako malý. Naprostá ztráta času. Moderátoři nepracují vůbec profesionálně, roztřepané hlasy a trapné nezajímavé dialogy... Kameraman by doktorem být nemohl, protože s těma roztřepanýma rukama by ohrozil víc jak několik lidí. Dále nějaké youtube videa, koho to zajímá, ty vole. Akorát to hnusí prima cool, protože je to stanice, kde je aspoň něco zajímavého. Akorát někdo další chce vydělávat na malých dětech, které nevidí profesionalitu a dívají se na lidi, kteří jsou rádoby baviči. Škoda, že jen na internetu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno