Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

Cejdl odpad!

všechny recenze uživatele

Hnusnej Arab, dva dementní Maďaři, beznohej kripl a pár dalších utřinosů, který sou talentovaný asi tak jako fotbalisti Slávie se rozhodli že bude asi hrozně zábavný a cool když budou diváci čumět na to jak sedí na gauči, žerou infarkt jídlo a hrajou úchylný hry. Neni to zábavný a rozhodně to neni COOL. ()

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale musím na tento stupidní pořad reagovat. Ali absolutně nevhodný do tv, žádné charisma, humor na bodu mrazu a uspávací hlas. Holka, která hrála asi leda tak člověče nezlob se, která nemá o hraní ani minimální znalosti, holka která je v pořadu pouze pro okrasu, když promluví (to se jen tak nestává) nedává její vyjadřování prakticky žádný smysl. Ostatní lidi raději ani nekomentuji snad jen Martin s baretem se hodí do pořadu, ať už vyjadřováním tak hlasem. Hodně špatný pokus o vtip a doplnit partu slovákama, aby náhodou slováci nebyli ochuzeni o "opravdu kvalitní zábavu". Jedna hvězda pouze za snahu... ()

Reklama

Hismael 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Martina Rotu, který má jako jediný koukatelný obsah na youtube. Hrajeme s Alim nemá hlavu ani patu, je tam příliš mnoho lidí, žádná výpovědní hodnota a výsledek je pouze chaos. Koncept pořadu je v podstatě celý postavený na improvizaci, která v tomto podání bohužel začne po chvíli dost nudit. Na youtube by to asi fungovat mohlo, ale myslím, že do televize to nepatří. Záchrana pořadu by měla odstartovat změnou scénáře. Třeba zvát youtubery jako hosty, nenechávat je řvát jeden přes druhého. Nebo je rozdělit do samostatných částí, kde každý bude mít nějaké téma a budou tam maximálně tři, ideálně dva lidi a taky změnit nebo omezit animace. Klidně se nechat inspirovat youtube pořadem Netpuls. Každopádně jde tak trochu o historický moment, v tom smyslu, že youtubeři se dostali do televize s vlastním pořadem. Jen škoda, že se na to skoro nedá dívat. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle prímově cool po(d)řad skutečně platí, jak láká Honzík Dolanský, za hustopřísnou krutošou s partičkou jůtuberů, což však v překladu pro svéprávné znamená zhruba cosi ve smyslu ukázkového televizního zvratku, jemuž dávno nastolené novácké šablony a měřítka absolutně nedostačují.. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je nebesky špatný, dokonce tak, že to ve mě evokuje potřebu chopit se nejbližšího kovového předmětu a pokusit se ho rozkousat a bít se s ním do hlavy zároveň, tady se nepovedlo NIC, účinkující jsou zoufale nevtipní (jestli jsou taková i jejich sólo youtubácká videa netuším, s čestnou výjimkou Martina Roty, ale než to jít zjistit, to si raděj nechám vytrhat všechny chlupy na rukou. Po jednom), "zábava" je nulová tak dokonale, že z toho bylo trapně i mě a dokonalý vrchol zmaru je titulní Ali, který na mě už za časů Score působil jako někdo, kdo se snaží okopírovat level TV, aniž by měl kouska vtipu, charisma, či schopnosti zaujmout. A hle, ono mu to zůstalo! Co je ovšem na tomhle pořadu nejzajímavější, je fakt, že ho někdo v téhle technicky poloamatérské a intergalakticky nudné podobě odsouhlasil do tv vysílání. ps: vydržel jsem dvě epizody, jsem hrdina! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama