Reklama

Reklama

Smrtgasmus

  • Nový Zéland Deathgasm
Trailer 1

Brodieho, který je ve městě nový, rychle sblíží společná láska k metalu s místním outsiderem Zakkem. Když ale tihle dva metaloví nadšenci nevědomky přivolají zlovolné síly, jejich sny o slávě nejspíš budou muset jít stranou. Střední škola je peklo! Metalista Brodie je vyvrhelem v moři sportovců a roztleskávaček, dokud ovšem nepotká spřízněnou duši v dalším metalovém fanouškovi Zakkovi. Když si Brodie se Zakkem založí vlastní metalovou kapelu, jejich odpor k předměstské pustině je zavede k záhadné partituře, která prý poskytne neomezenou moc každému, kdo ji zahraje. Jenže hudba přivolá také prastarého pekelného démona, který ohrožuje samotnou lidskou existenci. Jejich spolužáky i příbuzné posednou démonické síly, které jim vyrvou oči a promění je ve vraždící maniaky... a to je jenom začátek! Brodie, Zakk a jejich partička přátel teď musí zastavit síly čistého zla dřív, než pohltí celé lidstvo. (Cinemax)

(více)

Diskuze

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Novozélanďani i kdyby se rozkrájeli neumí natočit špatnou hororkomedii. Upřímě řečeno jiný žánr se tam snad ani netočí. Nozkorozpočtovost z toho sice kouká z každého rohu, ale nevadí je to paráda. Když jsem byl na prvním ročníku Masters of Rock ve Vizovicích tak tam večer pouštěli návštěvníkům Kameňák. Tak snad možná někdy jim pustí tohle.

eviljack

eviljack (hodnocení, recenze)

Sranda to byla dobrá, ale Brodie mi připadal jak vnuk vězně s kabátem z Neporazitelný II :D A díky za titulky, torture :)

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Názov znie perfektne a po Housebound mám od hororovej komédie z Nového Zélandu velké očakávania. :)

Reklama

Reklama