Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(105)

Obsahy(1)

Zajíček Bing je roztomilá umíněná postavička, která má svůj vlastní obdivuhodný styl a velký smysl pro humor. S použitím těchto prostředků čelí stejným výzvám, jako děti v mateřských školkách: potýká se s oblékáním, s přesnídávkou a procházkami v parku. Příhody zajíčka Binga jsou díky své živosti a bezprostřednosti strhující a originální, a tak se určitě stanou oblíbeným pořadem všech malých dětí, ať už chodí do školky, nebo ne. (TV Minimax)

(více)

Recenze (45)

Elnarrya 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na seriálu jsou zdejší komentáře. Doma je cenzura, koukáme jen občas a na minimum vybraných dílů, když už to dítko vidělo u kamarádů. Postavičky jsou trubkoidní, aby se na nich demonstrovaly různé výchovné problémy. Pod pláštíkem didaktické pohádky se ale děti spíš na nešvary upozorňují. (Dost dětí, co jsem potkala to tak mělo a moooc si jejich napodobování užívalo. I to naše dítko po pár dílech začalo kňourat u prkotin. Jasný důvod neprolomit ban). Práce s chybou, vysvětlením a přemýšlením nad ní mi přijde zde jen naznačena, ale bohužel často nedotažena. A na dotaz, kde je maminka a tatínek, máme vysvětlení že jsou zvířátka na táboře, (že je výchovný, už je také cenzura). ;-) Pokud  to mělo mít výchovný rozměr, tak proč tam není ukázáno více druhů ne/rodinných uskupení. To mělo být natolik korektní, aby nebyl nikdo smutný, že to má v ne/rodinách každý jinak? ()

zuzza11 odpad!

všechny recenze uživatele

Zaujala mne myslenka ze zdejsich komentaru, ze se jedna o "tabor odlozenych deti". Proc sakra ty zvireci dementy vychovavaji pletene hracky? Kde maji rodice? Proc se furt dokola probira moceni a kakani? Muj syn to bohuzel miluje, ja si rvu vlasy dil co dil. Jedine co me u kazde minuty poslouchani napada je, jak drzim Binga za usiska a mlatim s nim o zed. ()

Reklama

sromhrom84 

všechny recenze uživatele

Tak toto nedávám. Rozumím, že je to dělané pro děti, ale když si občas vzpomenu, na co jsem se díval já jako malý, tak jsem za ty tehdejší pohádky rád. Ukřičený králík mě nutí koupit si brokovnici a jít na lov jeho druhů. Je hezké, že pohádka nutí děti přemýšlet nad věcmi, ovšem nemůžu se vyhnout pocitu, že po delším sledování to může děti pěkně otupit. ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Co to je za zvrácenej svět? Nejdřív mě sralo, že je Bing hroznej upištěnej a otravnej ale když jsem si uvědomil že ve většině případů kdy ho někdo ojebe tak se s tím musí smířit jsem pochopil. Jinak morální statuty tenhle seriál pro nejmenší absolutně nemá když se tu furt řeší vyměšování ale malej to žere takže se to snažím přežít ale je tu dost reálná šance že vy chvíli kdyz ještě jednou uslyším: Tu tudu tu ty dutu, Tu tudu tu ty du, BANANEK, tak asi začnu nekontrolovatelně vraždit. A můžete mi někdo prosím vysvětlit PROČ VŠUDE KAM PŘÍJDE TA DEBILNÍ PANDA TAK OKAMŽITĚ ZAHAZUJE KALHOTY A JE JEN VE SLIPECH?!! ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Retardovaný ušatý dement, kterého mě bolí sledovat. A nepotkal jsem rodiče, který by to viděl jinak. (Možná žiju v sociální bublině lidí, co nejsou po lobotomii). Bohužel mé dítě očividně trpí nějakou vrozenou sebemrskačskou poruchou, jelikož ho to baví. Nicméně zde má toto veledílo momentálně vyšší hodnocení, než nový Matrix… což, navzdory jeho (ne)kvalitě budiž důkazem toho, že svět se blíží svému konci… ()

Galerie (77)

Zajímavosti (1)

  • Pando, kamarád Binga, si vždy před hrou nebo jakoukoliv aktivitou sundá kraťasy. Podle tvůrců to znázorňuje dětskou svobodu a volnost. (Jiri_Jaros)

Reklama

Reklama