Reklama

Reklama

Ukliďte si!

(pořad)
  • USA Clean House Comes Clean
Reality-TV
USA, 2007, 22 min

Účinkují:

Allen Lee Haff

Obsahy(1)

Taky se vám doma hromadí staré věci a nestíháte všechno uklízet? Není nic snazšího se si zavolat elitní tým odborníků, kteří vám pomohou zbavit se přebytečných krámů a od základu přebudovat bydlení. Některé domácnosti, které navštíví, jsou podívaná jen pro otrlé... (TV Prima)

Recenze (7)

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to je něco jako Máte doma uklizeno, kde ty dvě divný starý bábrdle pořád strkaj prsty do něčeho, co mrká z hajzlu, a pak se diví, že jim smrdí. Největším problémem tohoto pořadu ale je, že není o úklidu. Dva naprostí degeni nutí lidi, aby těžce pod cenou prodali své věci. Nejlíp to bylo vidět u toho srandovního emo párku, když se licitátor na aukci diví, že si nikdo nekoupil sadu starých injekcí a lékařských potřeb, nebo plynovou masku. A pak chlapa donutí prodat kytaru v hodnotě 300$ za 15, nebo ženskou sako z Londýnaz 400$ za pro změnu 15. Nebo v jednom díle borec prodal sbírku 100 dílů Playboye z 50 a 60 let za 80. Aneb to jsou stejný specialisti na prodej, jak moje levá noha na skákání do hovna. Pořad nic nepřináší a otravní moderátoři to jen ještě zhoršují. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně masakr. Chudáci lidi mají plný dům bordelu a nic z toho nemůžou vyhodit, protože to má velkou cenu. :D ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Tento druh reality show považuju za užitečný. Samozřejmě nesouhlasím s argumenty shromažďovačů zbytečností, o to zajímavější je pak slyšet jejich postoje. Co je k nenormálnímu chování nutí? Proč jsou mnohé zahrady v chat.koloniích zaneseny nepoužitelným, rozkládajícím se haraburdím? Jak se špatného postoje zbavit a být schopen se odpadků či nadbytečností vzdát? Kéž by si z toho někteří chataři, kteří mají obydlí blízko nás, vzali ponaučení. Pár rad tam také je. A hlavně varování, ať si stokrát rozmyslím co si vezmu do bytu, protože následky mohou být katastrofální. Reality o tom, že se některé jednání může vymknout kontrole. Nevidím důvod proč hodnotit nízko. Jen proto, že s chováním účinkujících nesouhlasím? Že to znázorňuje ošklivou pravdu? To bych se potom např. musela vyhýbat detektivkám atd. Je to o úchylných jevech, ale neznamená to, že je to zbytečný dokument. A nesouhlasím s "Lindou". Je to o úklidu a je to motivující k činu či zamyšlení. A názorů postižených osob je tam taky dost i různé postoje a ochoty či neochoty tuto svojí osobní problematiku řešit. ()

Linda.csfd odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč ten pořad není o úklidu. Vysvětlete mi to někdo. Celý pořad se jen díváme, jak tři jelitní odborníci sedí v křeslech a plácaj nesmysly. Je tam sice pár asi tak deseti vteřinových střihů na skutečné lidi, kteří stihnou říct tak tři až pět slov, ale k čemu tenhle pořad sakra je? ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Co to sakra je? Další výplod chorých mozků? Už teď se klepu strachy až se toho chytne nějakej chytrák u nás, jak už to bývá zvykem a udělá z toho ještě větší blbost. Tedy pokud je to vůbec ještě možný. ()

Maw odpad!

všechny recenze uživatele

Chudáci Američani, ty prasata si doma neumí uklidit a my musíme koukat na to, jak těm ubožákům pomáhají uklidit odborníci na slovo vzatí....strašný!!! ()

Reklama

Reklama