Reklama

Reklama

Bláznivý sex

(neoficiální název)
Trailer

Obsahy(1)

Devět povídek od Dina Risiho s tématem milostných problémů a lehkých sexuálních deviací.
Dozvíme se v nich mimo jiné, jak těžký život má sluha překrásné dámy; a co teprve dva chudí manželé, jež ani narození více než tuctu dětí neodradilo od intimních hrátek; že na lásku není nikdy pozdě; plně soucítíme s mužem, který k naplnění novomanželských povinností potřebuje velmi prazvláštní stimulant; i s jiným jemuž prostitutky nahrazují nevěrnou ženu; navštívíme spermabanku v daleké zemi; přesvědčíme se, že nebožtíci přejí lásce, zvláště když je s ní spojena i msta; staneme se svědky šťastného shledání dvou bratrů a ocitneme se na návštěvě u manželského páru, jenž si jako afrodiziakum servíruje žárlivost. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

bjjoba 

všechny recenze uživatele

V tomto poviedkovom filme majstrovsky zaujal svojim stvarnenim sirokej skaly roznorodych postav - GIANCARLO GIANINI. Podla mna uz v tychto rokoch sa prejavil ako vyborny europsky herec aj s komedialnou strankou veci. Popri nom mu tam tento dej skraslovala pekna LAURA ANTONELLI, ktorej eroticky sexsymbol v 70. - 80. rokoch nemoze nikto zobrat. - http://www.youtube.com/watch?v=xlOeIR2KM0I ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Laura Antonelli sa vďaka telesným proporciám dostala do pozície sexsymbolu prvej polovici 70-tych rokov. Všetko potvrdila fenomenálnym úspechom aj v našich socialistických kinách erotickou komédiou Bože, ako hlboko som klesla, kde sa stretla s Giancarlom Gianninim. Ich prvé stretnutie však prebehlo v Sessomatto ( dá sa preložiť ako Bláznivý sex ) a hlavne Giannini tu prezentoval svoju komediálnu stránku herectva. Snímok je zložený z deviatich krátkych poviedok : príbeh komorníka a jeho pani, manželský príbeh dvoch chudákov, príbeh muža, ktorému sa páčia staré ženy, manželské problémy na svadobnej ceste, o vdovcovi a prostitútke, bizarný príbeh talianského robotníka v zahraničí, pomsta mladej vdovy mafiánovi za smrť manžela, príbeh muža, ktorý hľadá vo veľkom meste brata a stretne transvestitu a posledným je poviedka nesmelého doktora na návšteve u manželov. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Můj jedenáctý film od Dina Risiho. Giancarlo Giannini je tu takový herecký chameleon, Laura Antonelli sem tam ukáže prsa. Jak už to bývá, některé z povídek jsou povedenější, jiné přijímáme rozpačitě. Nepobral jsem tu co byla celá mluvena nějakou hatmatilkou, možná esperantem? Podle některých specializovaných stránek se jedná o Dánsko. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama