Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darlene pod vlivem emocí přesvědčuje Dom, aby utekly z New Yorku. Dostanou se ale na rozcestí. Elliot se potýká s nedořešenými účty. (Netflix)

Recenze (10)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zatímco by běžný divák u jiných seriálu při průměrném hodnocení 82 % takřka nadskočil blahem, tak tady se asi každý vyděsil, co ho asi čeká za sračku. Celý díl se točí kolem vztahu ohledně našeho z poloviny sympatického lesbického dua (na svoji zrzečku nedám dopustit). Musím se přiznat, že v jednom momentu mě polila taková hrůza a strach, jako tomu nebylo za celé trvání seriálu, kdy události směřovaly k typickému, šíleně ohranému a zkurveně debilnímu happyendu, jako z nějaké píčoviny pro debilní doposud sexuálně dezorientované teenagery. Nebyl by to ovšem Sam Esmail, kdyby tuhle krizově vyhlížející debilitu nepřetavil v něco velmi vtipného. I tahle nepříliš divácky atraktivní epizoda byla parádně vypointovaná a režisér rozhodně nedal divákům vydechnout, jen si je odlehčenou formou povodil kam potřeboval (sladké rozdávání penízků a hra na Robina Úda), poté naznačil happyend, ze kterého záhy sešlo a poté znovu naznačil happyend, o kterém už snad nikdo nemohl mít pochyb (tehdy mě polil pot a hrůza, jestli jako tohle myslí po tolika báječných epizodách vážně) a potom zasadil divákům výborný knock out, když vytáhl snad tu nejluxusnější narážku na zmatek v ženské duši, totální nerozhodnost a neschopnost určit, co vlastně, která žena chce. To byl režisérský blafák na čtvrtou. Poté mě potěšila účast dvou postav, které mám z dřívějška rád. Bohužel většina epizody byla opravdu určena k přípravě půdy pro vynikající závěr, což s sebou přineslo dlouhé minuty nudy, a tak zejména z úcty ke kvalitě minulých dílů mi svědomí zakazuje dát více než 3 kousky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po hackerskej akcii, na ktorú sme celú sériu čakali, sa dalo čakať, že si dajú tvorcovia trochu oddych a doprajú ho aj nám. Čo nemení nič na tom, že dve herečky na svojich miestach predviedli super výkony a potešilo aj cameo Bobbyho Cannavaleho. Keď sa to tak vezme, tak motívom dielu je fakt, že všetko je zrazu naopak, čo sa mi potvrdilo najmä v celkom prekvapivom závere, ale v dejovej línii mimo hlavnej zápletky. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli mě tahle epizoda uvedla víc do deprese nebo radosti. Protože to bylo jako na kolotoči, v jednu chvíli si říkáte: "Tak to je pěkně v prdeli." a vzápětí: "Tohle se vyvíjí docela dobře.". Každopádně Elliot hledá, jak na další odplatu, Dom si zatím udělá opečenej sendvič a Darlene si zahraje na Robina Hooda. Hmm, "přerozdělení peněz" to zní jako něco, co by řekli soudruzi z NDR, ale i tak to byl docela pěknej moment i přes lehčí komunistický hesla. Taky bych brala, aby mi najednou na účtu přistála hromada peněz, ale kdo taky ne, že jo. Předpokládám, že tohle je konec příběhu Dom a upřímně ona si ten dobrej konec zaslouží. Dokonce se objevil i Irvin!! Cože, moje přání bylo splněno! A je to úspěšnej autor, co píše o vraždách? No co může bejt lepší. (ಥ﹏ಥ) Ale jestli tomu správně rozumím, tak Dark Army je pořád aktivní a vesele si žije dál? Takže hádám, že je Elliot bude chtít dostat na dobro? Hodnocení: tahle epizoda mě docela dostala/10 ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký úkol skončil a teď se hlavní postavy rozhodují, co se svými životy. A není to vždy lehké rozhodnutí. Konečný happyend/nehappyend/happyend/nehappyend byl velmi originální. Jak už bývá v tomto seriálu zvykem. Dokonce jsme se i mohli rozloučit s oblíbenou postavou, Irvinem, který nepřekvapil a prozradil svůj odlehčený pohled na věc. Elliot se vrací, aby přinesl světu další dobro. To nejlepší mě teprve čeká. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vydechnutí po velkolepém finále a krásný happyend pro několik postav? To by ale nemohl být Esmail, aby nenapínal do poslední vteřiny a s divákem si nakonec trochu nepohrál. Tentokrát ve stylu osudových romancí. Ale i když cítím určitý smutek, mohlo to dopadnout mnohem, mnohem hůře vzhledem k různě rozesetým náznakům na možný závěr této epizody napříč seriálem už od 2. sezony. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama