Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svetové zásoby pitnej vody sú kontaminované toxickým odpadom. Skupina vyvolených, tých, čo sú schopní vodu dekontaminovať, sa stala vládcami sveta. Minna (Brigitte Nielsen) je takouto kruto-vládkyňou, zo svojho sídla na bojovej lodi ovláda celý lukratívny obchod so životodarnou komoditou, voda je nad zlato. De facto rozhoduje o smrti a živote tých, ktorí vodu nemajú. Ale blíži sa deň zúčtovania... (beso74)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hues jako kladnej hrdina působí netradičně. celý to má potom takovej typickej háv levnýho postapo béčka na kterým je navíc dobře poznat styl Priora, ale já se pobavil slušně, tak proč to dramatizovat.60% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Levné akční karate béčko s lehkým sci-fi nádechem, ve kterém je Hues unesen bandou žoldáků, kteří mají svou základnu na bitevní lodi. Žoldáky vede krutá a v obličeji lehce odkvétající Brigitte, která je, jak se na podobný typ filmu sluší, samozřejmě náležitě krutá. Celé to v podstatě nemá příliš děj, což od podobného filmu ani nikdo nečeká. Něco se chvíli mluví a pak je v pravidelných intervalech vše proloženo obstojně natočenými karate souboji. Penězi se taky moc nerozhazovalo. Je tu pár archivních záběrů na plovopucí bitevní loď (tipnul bych Missouri) a pak je vše standartně natočeno v podpalubí nějaké odstavené kocábky, protože nikdo rozdíl nepozná. Najde se tu na úvod i automobilová honička (tipnul bych taky archivní), ve které auto legračně vybuchne pokaždé, když do něj šéf žoldáků vystřelí. Bohužel vybuchne i s Tedem Priorem, takže kdo se na něj těší, má po legráckách:) Akční vyvrcholení na palubě lodi, plné výbuchů, je pak naopak poměrně mizerné, protože na něj nebyly prachy a je to znát. Pochválit zaslouží Hues, který je jako hrdina sympatický a po fyzické stránce v naprosto špičkové formě a samozřejmě Nielsenová, které tyhle arogantní snobské čubky prostě jdou. Celkově pro fanoušky trashe povinnost, pro zbytek obávám se nestravitelné. 50% +++++++++ Podle Matthiase Huese, se práva na film prodala pouze do Německa a Brazílie, takže jde film mimořádně špatně sehnat. Na netu se najde pouze německy dabovaná verze v obrazovém formátu 4:3. ()

Reklama

Reklama