Reklama

Reklama

Brána válečníků

  • Francie Warrior's Gate (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Bronson je nesmělý teenager a nadšený hráč počítačových her, v nichž je znám jako mistr kung-fu Černý rytíř. Jednoho dne se v jeho pokoji zjeví čínský bojovník Zhao s princeznou Sulin a pomocí kouzla Jacka zavedou do staré Číny, kde jim má pomoci porazit zloducha Aruna. Jack v sobě musí objevit odvahu a nečekaný talent v této bláznivé výpravě do jiného světa. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh z pera Luca Bessona je atmosférou a zpracováním hodně podobný staršímu snímku ´Zakázané království´. Honosná výprava, skvělé bojové scény, jednoduchý scénář a v tomto případě typická teenagerovská naivita. Fantasy-dobrodružný děj má hodně společného i s fantasií počítačových her a je v tom úmysl. Proto jsou mnohé scény na tento fakt stavěny. Takže nic pro diváky hledající ve filmu především logiku a smysl. Vášnivý teenagerovský hráč videoher se ocitne ve staré Číně a mladá princezna v době současné a to díky čaroději. Besson nám tak připomněl staré dobré Návštěvníky. V ději je kvůli neoriginálnosti již značná předvídatelnost, ale jako ryze zábavný snímek funguje dobře. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný akční film, který má i fantasy prvky. Jeho pozitivem je jeho provedení, které je poměrně dobré, ale jeho děj zase tolik nefunguje. Je to příliš přímočaré, příliš obyčejné, příliš jednoduché. Propojení se současným světem mi pak znělo skoro zbytečně, jako něco, co to má oživit, ale nedaří se mu to, respektive nedaří se mu všechny roviny propojit. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

O kvalite snímku by som tu radšej nepísal. Ako priemerné B-čko by to aj ušlo, ale obal, do ktorého je to balený, je veľmi „lacný“ (minimálne z hľadiska kreativity). Nehovoriac o záverečných scénach, zahrnujúce elimináciu zlého bossa. PS.: „Čo je to Disneyland?“ „To je v podstate taktiež kráľovstvo.“ Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

No do hája! Mať scenáristi a režiséra celu vedľa Lectra tak neprežijú ani deň. Síce Besson má možno 9 životov. Takto. Jack môže tak akurát si honiť nad počítačovou princeznou. Bautista z Gods od War nemá šancu na chlapca s ružovými perami objímajúci strome v tomto zbesilom príbehu, ktorý nasadzuje korunu hlúposti pri všetkom. Nemôžem povedať výprava je fajn, exteriéry potešia, výzor barbarov nie je na škodu. Len je to osadené do najhoršej nočnej mory zdravého rozumu. Cisárovná si odskočí na zmrzku cez drevený kôš. No povedz, nezavoláš Hanibala ? (videné 26.1.2019, FIlmplus archív) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Blbina, která dozajista pobaví děcka na prvním stupni základní školy, výše obávám se nemá šanci uspět. Nesympatické obsazení ještě umocní jalové dialogy a nesmyslná historka, kde se toho stane mnohem méně zajímavého, než se na první pohled zdá. Nemá to šťávu, chybí tomu tempo, a až na výjimky (opožděného Brutuse a "Zabij ho") moc nefunguje ani ten humor. Navíc všechno už tu bylo v mnohem lepším provedení. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (1)

  • Pri boji na padacom moste si môžete všimnúť lano, ktoré drží hlavných hrdinov pri skokoch. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama