Reklama

Reklama

Jak vyrobit vraha

(seriál)
  • USA Making a Murderer
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Tenhle thriller o skutečných událostech, natáčený po dobu 13 let, sleduje nevídaný příběh dvou mužů obviněných z děsivého zločinu, který možná ani nespáchali. (Netflix)

Recenze uživatele GlaDOS k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2015) (S01) 

Ačkoliv je první série tématem strhující a zasloužila by si všech pět hvězdiček, není úplně nejlépe natočena. Tím nemyslím kvalitu záznamů, která se dá kvůli věku omluvit. Myslím tím tu spoustu nadbytečné a nudné stopáže. Hlavně té z osobního života rodiny, ale také ze soudních procesů, protože důležité okamžiky tvůrci stejně opakují, když je chtějí divákům připomenout. A právě kvůli tomu jsem se často ke sledování překonával. První série by šla lehce prostříhat na pět dílů a výrazně by jí to pomohlo. ()

Série 2 (2018) (S02) 

První sérii jsem kritizoval za vysoké množství nadbytečné stopáže, což částečně platí i o této. Nicméně zatímco první série jen rekapitulovala události, v této sledujeme hlavně práci advokátky Kathleen Zellner, která zajišťuje nové důkazy, detailně je analyzuje a dává dohromady mnohem uvěřitelnější verzi vraždy. Ukazuje se, že za ní nemusí být obrovská konspirace ale jen pár lidí, a vše do sebe začíná zapadávat. Díky tomu je druhá série mnohem záživnější a "zábavnější", než první. ()

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama