foto

Kevin Kiner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Dárkyně smrti
Rajský život v Palos Verdes
Will Wilson
2010 Wish List, The (TV film)
2009 Mrtví jako já
V očekávání zázraku (TV film)
Vánoční dárek (TV film)
2008 Star Wars: Klonové války
Vražedné pochybení (TV film)
2007 Love's Unending Legacy (TV film)
Pandemie (TV film)
První vítězství (TV film)
2006 Co bych neudělal pro lásku… (TV film)
Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
Já-tě-vidím.com
Náš dům (TV film)
2005 Cesta lásky a naděje (TV film)
Jane Doeová: Jiná tvář (TV film)
Jane Doeová: Zmizení (TV film)
Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
2004 Slib věčné lásky (TV film)
2003 Detonátor
Legenda o Johnnym Lingovi
2002 Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)
2001 Chvění 3
Madison
Odvrácená strana nebe
1999 Safe House
Wing Commander
1998 Nick Fury, zvláštní agent (TV film)
1997 Legenda o ztracené hrobce (TV film)
Proti mužům zákona
Úchyl
Černý škorpion II
1996 Demolice
Exit
Invader
Transport
1995 Bojovník
Bombarďáci
Cizinka
Johnny & Clyde (TV film)
Justine: Soukromá záležitost
Neporazitelný II
Černý škorpion (TV film)
1993 Freaked
Skřítek
1991 Kiss and Be Killed
1986 George Carlin: Playin' with Your Head (TV film)

TV seriály

2019 Single Parents (TV seriál)
Epizoda 22 (E22)
Epizoda 21 (E21)
Epizoda 20 (E20)
další epizody (8)
2018 Narcos: Mexico (TV seriál)
Leyenda (S01E10)
881 Lope de Vega (S01E09)
Just Say No (S01E08)
další epizody (10)
Single Parents (TV seriál)
The Shed (E14)
Graham D'Amato: Hot Lunch Mentalist (E13)
All Aboard the Two-Parent Struggle Bus (E12)
další epizody (14)
Titans (TV seriál)
Dick Grayson (S01E11)
Jason Todd (S01E06)
Together (S01E05)
další epizody (6)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E17)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Nine (S04E15)
další epizody (10)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Family Reunion and Farewell: Part 2 (S04E16)
Family Reunion and Farewell: Part 1 (S04E15)
2017 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Seventy-One (S04E07)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
další epizody (15)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Rebel Assault (S04E09)
Crawler Commandeers (S04E08)
Kindred (S04E07)
další epizody (17)
2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Forty-Nine (S03E05)
další epizody (20)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Dvojitý agent Droid (S03E18)
Vize a hlasy (S03E10)
Spojenec (S03E09)
další epizody (21)
Hell on Wheels (TV seriál)
Done (S05E14)
Railroad Men (S05E13)
Any Sum Within Reason (S05E12)
další epizody (7)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
další epizody (19)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Odkaz (S02E10)
Budoucnost Síly (S02E09)
Gravitační past (S02E08)
další epizody (15)
Hell on Wheels (TV seriál)
False Prophets (S05E07)
Hungry Ghosts (S05E06)
Elixir of Life (S05E05)
další epizody (7)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
Chapter Six (S01E06)
další epizody (8)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Cesta Jediů (S01E09)
Síla v temnotách (S01E08)
Den Impéria (S01E07)
další epizody (9)
Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
Thirteen Steps (S04E12)
Bleeding Kansas (S04E11)
další epizody (13)
2013 Hell on Wheels (TV seriál)
Get Behind the Mule (S03E10)
Fathers and Sins (S03E09)
It Happened in Boston (S03E08)
další epizody (10)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
Blood Moon Rising (S02E10)
Blood Moon (S02E09)
The Lord's Day (S02E08)
další epizody (13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední kapka (S10E14)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Revelations (S01E07)
Pride, Pomp and Circumstance (S01E06)
Bread and Circuses (S01E05)
další epizody (7)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Protiopatření (S10E01)
Lovný revír (S09E16)
Touha po krvi (S09E15)
další epizody (8)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý cukr (S09E09)
Všechno nejlepší (S09E08)
Na háčku (S09E07)
další epizody (13)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
Smrtelná doložka (S08E09)
další epizody (11)
2008 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Rookies (S01E05)
Destroy Malevolence (S01E04)
Shadow Malevolence (S01E03)
další epizody (5)
Kriminálka Miami (TV seriál)
DeLuca motel (S07E10)
Ukradené dítě (S07E08)
Osudná nevěra (S07E07)
další epizody (18)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Gerily v mlze (S06E11)
Chůva (S06E10)
další epizody (18)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Ve službě vlasti (S05E10)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
další epizody (25)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Lovec odměn (S04E10)
Hellraisers (S04E09)
další epizody (24)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Toto jsou cesty... (S04E22)
V zemi za zrcadlem, část 2. (S04E19)
V zemi za zrcadlem část 1. (S04E18)
další epizody (5)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
Po pádu (S03E10)
Piráti (S03E09)
další epizody (24)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
Hraniční pásmo (S04E04)
Bouřková fronta, část 2. (S04E02)
další epizody (5)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Hvězdná brána (TV seriál)
Právo na zrození (S07E10)
Orpheus (S07E04)
Prozrazené tajemství (S06E17)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Svornost (S06E09)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Otázka paměti (S02E22)
Dovolená (S02E17)
Černá díra (S02E16)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Svatý kámen (S02E14)
Rodina (S02E08)
Zpráva v láhvi (S02E07)
další epizody (8)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Tantalova muka (S01E10)
Jepičí život (S01E08)
Zrovnoprávnění (S01E03)
Návštěvník (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1991 Land of the Lost (TV seriál)
1990 Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)
1986 Dream Girl, U.S.A. (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Blessing
What We Left Behind: Looking Back at Deep Space Nine
Making a Murderer (TV seriál)
Trust No One (S02E10)
Friday Nite (S02E09)
Special Care (S02E08)
další epizody (10)
2015 Making a Murderer (TV seriál)
Fighting for their Lives (S01E10)
Lack of Humility (S01E09)
The Great Burden (S01E08)
další epizody (10)
2005 True Story of Hannibal, The (TV film)
2000 Founding Fathers (TV seriál)
1988 Jackie Gleason: The Great One (TV film)

TV pořady

1986 Don Rickles: Rickles on the Loose (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace