Reklama

Reklama

Zničeni láskou

  • Francie Éperdument (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena - vězeňkyně, čekající na verdikt nad svou budoucností, objeví v sobě schopnost úpřímného citu vůči muži - řediteli věznice. Vědom si vzájemného vztahu se muž zmítá mezi pocitem moci a neočekávanými lidskými emocemi vůči nesprávné ženě. Vedena touhou po lásce, naivitou i silnými ambicemi žena využívá jedinou účinnou zbraň: svoji ženskost. Příběh nešťastné lásky podle skutečných událostí je převyprávěn ze dvou uhlů pohledu – podle záznamů ze soudních procesů a optikou veřejnosti. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká priemerná romantická jednohubka, akých sa špeciálne vo Francúzsku točí mrte veľa. Možno o niečo originálnejšie zasadenie príbehu do väzenského prostredia, ale tá atmosféra mi tam akosi chýbala. A podstatné je, že ženská predstaviteľka výrazne herecky predčila svojho mužského partnera, ktorému som neveril ani nos medzi očami, nie to ešte nejaké vášne alebo niečo podobné. 55 % ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh chlapa, kterému zalil testosteron mozek.Vášeň tam moc nebyla jen takové pronásledování stalkera.Adéle zaškatulkovali do témat se sexuální tématikou:lesbická tématika,nahá těla,nahý sex, blízké záběry na její sexy obličej....I herečky stárnou.Ani takový sexsymbol jakým byla v mládí Catherine Deneuve nestavěla jen na svém sexapealu. ()

Reklama

johnny01 

všechny recenze uživatele

Příběh mohl být zpracován mnohem lépe. Herečka do role vězenkyně byla skvěle vybrána a své role se zhostila na výtečnou, bohužel herec do role ředitele vůbec nesedí a z jeho strany je to zahráno nepříliš uvěřitelně. Poměr mohl začít uvěřitelnějším způsobem. Úplně tam nesedí ani vztah s manželkou a přehnané používání chytrých telefonů. Jinak prostředí věznice je vykresleno dobře, napětí postupně stoupá a vášeň a emoce tam nechybí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Francouzský film o tom, že i ředitel věznice může šukat se svými svěřenkyněmi a klidně se i do jedné z nich zamilovat. Jasně, následky si ponese sám, ale nějak zásadně mu to nejspíš nevadí. Tohle je film "Zničeni láskou", který je hodně předvídatelný, ale zase na vás stejně chvílemi doveden zapůsobit tou tíživou atmosférou toho, že přichází něco špatné. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Mě se to jako líbilo. Chápu, že mé hodnocení je hodně ovlivněno pohledem na Adele. Já se mu totiž vůbec nedivím, ruku na srdce, kdo by dokázal odolal. Nějak nám vyrostla od doby, kdy jako náctiletá zkoumala nejenom svou sexuální identitu, do velmi krásné ženy. Zároveň mě v podstatě přinutila ignorovat ty blbosti, co v tom filmu jsou. Kde jako berou tolik prostoru se potkávat pořád o samotě ve věznici? Beru to jako krásnou studii vývoje vztahu a vlivu, který může mít každý z nás na osobu, kterou má skutečně rád. Pro ni a pro potřebu být s ní, dokážeme obětovat skoro cokoliv. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama