Reklama

Reklama

Flea

(festivalový název)
  • Velká Británie Flea
Krátkometrážní
Velká Británie, 2014, 15 min

Režie:

Vanessa Caswill

Scénář:

Cat Jones

Kamera:

David Rom

Hrají:

Jasmine Jobson

Obsahy(1)

Flea je tvrdá holka z města, co si nestěžuje. Násilnický přítel její matky je ale něco, na co není připravena ani ona. Zbaví ji násilí, teroru a strachu drogy anebo přijde s vynalézavějším plánem? Flea je povznášejícím dramatem mimo jiné o tom, že překonat lze opravdu všechny překážky. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (5)

Zed70 

všechny recenze uživatele

Díky MartinNDL se mohu cítit velmi velmi mladě. Opravdu už dávno nejsem dospívající mládež a přestože mám dospělé děti se mi tenhle krátký film líbil ze všech krátkých na #kviff2016 nejvíc. Ani konec mi nepřišel přdvídatelný. ()

G3orgig 

všechny recenze uživatele

Originální rýmovačka se sympaťačkou v hlavní roli. Problémem je akorát vcelku lehce předvídatelný konec. ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Hodnocení velmi pendlující klidně až někam ke čtyřem, pěti v závislosti na cílové skupině. Jako materiál určený dospívajícím dětem a mládeži v nějakém preventivním programu skvělé. Jako ambiciózní film, co by chtěl konkurovat Fish Tanku a podobným vydařeným kouskům už zdaleka ne tak úspěšné a jako žánrový experiment a trochu sebehumor solíďo. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Rodinné drámo Flea ukazujíc domácí teror pod nadvládou despotického chlápka je poutavý kraťas a navíc kompletně zpracovaný recitační formou. Je hravý, sdělující a napínavý. V hlavní roli holčiny je opravdu pozoruhodná Alice Sykes, která krásně strhává veškerou pozornost na sebe. Milé překvapení karlovarského promítání krátkometrážních filmů. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama