Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manhattannem obchází děs a hrůza. Místní detektiv se pouští do vyšetřování, při kterém jde vždy o stejný zločin, a to znásilnění mladých dívek. Jediným vodítkem je neznámá látka, která se na obětech vždy nachází. Postupem času se odhaluje hrůznost celého případu, dívky jsou znásilňovány mimozemským vetřelcem, kterého nebude tak lehké zastavit. (Chupacabre)

(více)

Recenze (17)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Mimozemská invázia jedného z druhu tzv. medzi-galaktických šľachtiteľov – nadržaných a naspeedovaných Breederov v čiernom, prelietavajúcich stvorení vesmírom ako muchy sadajúce z jedného zaguľateného hovienka na druhé s úmyslom naklásť vajíčka a zvýšiť tak svoje prípadné šance pri boji s evolúciou, sa potichu začala. Osamotený návštevník z vesmíru s jasným poslaním skutočne muchu aj vzhľadovo pripomína – veľké oči, trocha pochudnutá postava, zopár prísavok a vývodov telesných štiav, .....no proste škaredé slizké stvorenie, ktorému ako keby neposlušné malé decko v mladosti odtrhlo krídla. Mimozemskému šmejdu a jeho potrebám nie sú dobré naše poctivé vyzreté ženy, znásilňujú výhradne iba panny – najlepšie fotomodelky. Aj keď aj majster tesár sa niekedy utne, verím, že so starou bláznivou bezdomovkyňou len výnimočne :-) ### Podobne ako v remakeu Paula Matthewsa, ani tu nejde o sex či oplzlosti (všetko len v náznakoch), ale o béčkovú zábavu plnú nahoty, príjemných špeciálnych efektov a samozrejme fotomodeliek. Jedna z nich je po náročnom fotení v štúdiu ochotná si ešte následne zacvičiť rovno v ateliéry gymnastiku a trocha si popreťahovať telo (10 hodín každý deň, fúú). Asi už nikoho neprekvapí, že nahá. Ufóni to ale určite ocenia :) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce osmdesátkového braku osloví asi jen skalní fanoušky. Dívky, které spojuje to, že jsou panny, přepadává podivné monstrum a znásilňuje je. Ony pak končí v nemocnici s tváří popálenou od neznámé kyseliny a neschopné útočníka blíže specifikovat. Až téměř v závěru se divák dozví, že se jedná o mimozemskou rasu, která se rozhodla kolonizovat Zemi. Lidé jí poslouží jako živé inkubátory (ano, ve sci-fi populární myšlenka). Snímek stojí na předvádění nahých hereček s hezkými zadky, ale obří prsa nečekejte, a mechanických efektů poplatných době a béčkovým snímkům 80. let. A právě ony slizké efekty plné krve a šťáv musí každý fanda ocenit. Pukající kůže, trhající se maso, stříkající krev a klubající se Cronenbergova moucha v černém. Všechno je rozkošně naivní, postavy jednají jako ve zpomaleném filmu, dívky ukázkově ječí, a když si myslíte, že dojde na sprchovací scénu z Psycha, tak budete jen chvilku zklamáni. Závěr s bazénkem je smyslný, legrační a zábavný. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

[trash] Asi tak dvadsaťročná (!) doktorka a asi tak 21-ročný policajt. Obaja z najhorších hercov vôbec. 3-5 minútové scény gymnastiky full naked, sprchovania sa, a tak, a potom vždy príde ten hnusný hmyzácky mimozemšťan a znásilňuje. Bublajúca koža, telesné deformácie, alien so zubatou vagínou namiesto oka, rozkošne debilné dialógy .. Film aký som vždy chcel vidieť ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

WOW!!!! :-DD Tak tohle je přesně ten typ filmů, který je tak pitomý, blbý a typicky 80.kově špatný, až je perfektní!! :-DD Třetí hvězdu dávám za nahotu, film by si rozhodně na svojidobu zasloužil ještě žánr "erotický". Odpornej mutant s 40cm cucákem si to štráduje po městě a podzemí a znásilňuje (čímasi?? ... ;-) ) jednu kočičku za druhou ... Teda myslím slečinku. Jsou tady fakt pěknýholky, maj přírodní kozy, žádnej silikon, bobra na chviličku ukážou sice jenom dvě,ale jinak si divák frontal nudity,back nudity (neopálené zadečky!!), left side nudity, right side nudity užijena několik alieních výstřiků ... ;-))) Jinakje to ale taková kriminálka,kde vládnou zejména příšerné dialogy, herecké výstupy, trapné a nervy drásající ječení holek (takové to trapné, kdyžho holka spatří, pak vytřeští oči a než aby zdrhala,tak ječí jak Nána...). Finální scéna v podzemí je fakt už takovej mazec na kebuli, že jsem se smál jak blbej a do toho prosil všechny vyšší síly, ať už je konec.... I na tak krátkou stopáž se mi to zdálo nekonečně dlouhé a nudné. Jako žádný znásilnění není vůbec vidět, vždycky je to vyřešeno nějakým zasněným podledem kamerou do nikud nebo stínama na zdi ... Každopádně na 80. léta VELMI odvážné, jak už se týče tou porcí nahoty, tak celkovým tím tématem ... A proč jsem napsal tak dementní komentář, protože právě takový je toneto film ... :-)) ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Trashový patlal Tim Kincaid spřádá svou bizarní parafrázi na slashery, kde vraždění sériovým vrahem nahrazuje oplodnění mimozemským bubákem. Absence jakýchkoli filmařských vloh, od citu pro tempo po vedení herců, Kincaidovi nebrání v tom, aby svůj deliricky zmatlaný potrat nemohl zjevně myslet vážně. Díky tomu na publikum z úst toporných aktérů valí moralizující proslovy a nechává je vše, včetně oněch monologů urputně prožívat. Také ale moc dobře ví, že jeho žánrově přestřelená exploatace nebezpečích nočních ulic osmdesátkového New Yorku potřebuje náležité divácké atrakce. Proto film překypuje záběry nahoty, byť díky dobové preferenci slunění se v bikinách vyznívá spíš jako absurdní promenáda v průhledných plavkách. Vše pak korunuje závěrečná sekvence, u které prázdné výrazy aktérů dokládají, že se protizáběry točily zvlášť a herci tak vlastně vůbec neví, na co a jak mají reagovat. Chtělo by se říci, že "Breeders" sálají edwoodovskou naivitou, ale spíše po ní závistivě pokukují z hájemství neumětelské imbecility, což spolu s rozporuplnou premisou může snižovat úroveň nezamýšlené zábavnosti snímku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama