Reklama

Reklama

Chage and Aska: On Your Mark

(hudební videoklip)
Animovaný / Krátkometrážní / Hudební / Sci-Fi
Japonsko, 1995, 7 min

Obsahy(1)

Hudební klip režírovaný Miyazakim pro japonskou popovou skupinu Chage & Aska. Je dlouhý 6 minut a 40 sekund a v kině byl promítán společně s filmem Whisper of the Heart v době jeho premiéry. Děj tohoto "klipu", který se odehrává v budoucnosti, začíná policejním útokem na sídlo sekty. Dva policisté zde objeví okřídlenou dívku - anděla, který je ihned převezen speciální jednotkou ke zkoumání do futuristické laboratoře. Nálezci s tím ale nesouhlasí a rozhodnou se dívku zachránit. (Jimmmy)

(více)

Recenze (69)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Vzácně dokonalý úkaz nesouladu obrazu se zvukem, to první v jiné konstelaci pohanských hvězd mohlo být výtečným krátkometrážním filmem (stačilo by pár scén a pár dialogů navíc), jenže to by to muselo být doprovázeno něčím jiným, než jakýmsi podivně sterilním japanpopem bez duše, který se k snímku vůbec nehodí. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Postavy 7/10 Děj 10/10 Hudba 10/10 Animace 9/10/// +hudba není úplně "přesná", ale je úžasně chytlavá, příběh nádherný, dá se na to dívat pořád znovu a znovu -v tomto případě by to chtělo klidně i film, nebo alespoň o něco delší.../// Miyazaki se chtěl asi pořádně vyřádit, když přistoupil na to udělat k této písničce klip. Ale špatně rozhodně neudělal. I na sedmiminutovém prostoru je to neuvěřitelný zážitek. Na hudbu si rychle zvyknete, příběh má děj a ke všemu dost zajímavý a dá se na to dívat pořád dokola. Tohle mě opravdu nadchlo./// Celkem 92%/// ()

Reklama

foundation 

všechny recenze uživatele

No LOL. Tak to čo už bolo toto zasa. Na Miyazakiho som mal v najbližšej dobe naplánované si posvietiť, zatiaľ som od neho videl iba Mononoke ( ktorá bola veľmi dobrá ), ale po tejto ,,citlivej,, záležitosti je dosť možné že sa to presunie na ,,neurčito,,. A tá hudba nech sa tvári akokoľvek ,,nádherne,, je otrasná. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Kdybych nevěděl, že se jde o hudební klip, myslel bych si spíš, že je to trailer k nějakému celovečernímu filmu, který by mohl být fakt dobrý. Příběh je prostý, ale v jeho nedlouhých šesti minutách je nahuštěno tolik detailů vykreslujících fikční svět tohoto malého snímku, že to budete chtít vidět přinejmenším ještě jednou, abyste je všechny pochytali. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Tak dá se na to těch 7 minut dívat, ale víckrát bych to už nemusel. Nápis Police v japonském klipu mi také moc nepomohl při hodnocení, hudba není mojí oblíbenou a příběh prostě je. Ve mně emoce nevyvolal. Když odečteme vlastní animaci, tak klipy na youtube od normálních lidí jsou mnohdy zábavnější a živější. Třeba spojení End of all hope a Neon genesis evangelion :-) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama