Reklama

Reklama

Kutil Adam

(pořad)
Publicistický
Česko, 2016, 30 min

Obsahy(1)

Rady, tipy a triky, které použijete nejen v domácnosti, na chatě, nebo na zahradě. Aneb zkušený kutil učí nešikovného neumětela jak na to. V jednoduchosti je krása, tak proč si život nezjednodušit praktickými vychytávkami, které si pro diváky TV Barrandov připravil kutil Adam Novotný společně se svým parťákem Josefem Libickým. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (10)

Rarity_MLP odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný pořad plnící funkci jakési trafiky pro jistou celebritu, o níž však jaksi nikdo nikdy neslyšel. Opravdu netuším, pro kterou skupinu diváků je tento brak určen, zda-li pro předškolní děti, mentálně zaostalé jedince nebo lidi se zručností končící utržením papíru. Sorry jako, ale nápady typu výroba kuželek z pet lahví a podobné blbinky, patří spíše do Kouzelné školky, než do pořadu určeného primárně dospělému divákovi. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Kutil Adam mi radikálně změnil život. Celé léto jsem díky jeho zlepšováku měl v podpaží neustále dámské vložky, abych se nepotil a nemusel utrácet strašné sumy za deodorant. A nemůžu si stěžovat, krásně to vonělo! Jen se za mnou všichni otáčeli a koukali na mě jak na magora... Taky jsem si díky jednomu zlepšováku udělal domácí květináče. Čórl jsem mamce tři podprsenky a do každého košíku si zasadil nějakou hezkou rostlinku a pověsil v obýváku. Krásné, ne? A protože se mi hnusí zvedat prkénko na záchodě, přilepil jsem pod něj lžíci a nyní ho zvedám jen tou lžící! Je to velmi hygienické, doporučuju. A takových zlepšováků je plný pořad. Sice občas z toho vypadne něco zajímavého a užitečného, ale to je tak každý patnáctý zlepšovák, zbytek jsou kraviny nebo haluze, které jsem vypsal výše. Jen tak dál, jednou Adam bude lepší jak Láďa Hruška! odpad! ()

Reklama

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit, že to byl jen další z řady zbytečných programů TV Barrandov, při kterém museli nejednomu řemeslníkovi, kutilovi, zarytému zahradníkovi vstávat vlasy hrůzou na hlavě. Jasný záměr konkurovat Hruškovi v co nejdebilnějších „vychytávkách“ a nezachránil to ani Libický. Jepičí život byl toho jasným důkazem, že šlo jen o další sračku mezi svými… ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Slušná konkurence pro Láďu Pušku. Nápadů je plná salva, žádný z nich se ale nedá použít, abyste si nepřipadali trapně. U konkurenčního Pušky se divák alespoň zasměje, jakým stylem je to podáváno. Tohle se bere příliš seriozně, přitom inteligenci to vůbec nepobralo. Soudný divák si musí připadat trapně, už jen když na to vyjeveně kouká. Moderování pořadu pro odvážné kutilské tvory spadá tradičně do podružné kategorie. Nic proti kutilům, tohle je jejich urážka. Říká si to o zrušení. Potomek Přemka Podlahy, vnuk Adam, slušně vymetá každý kutilův kout a devalvuje tak kutilovo desatero, které jeho proslulý děd kdysi založil a úspěšně praktikoval řadu let. 0/10 ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Další geni(t)ální tah zombie TV Barrandov, která znovu konkurenci přetáhla selebritu, tentokrát Adama Nováka - Kdo to kruci zas má bejt ?! - vnuka prkenného Přemečka Podlahy.. Vlastně v důsledku nejde o žádnou novinku dlouhodobého plánu jejího castingu, oni by totiž na Barrandově sáhli jistě po Přemečkovi, kdyby to bylo možné.. Jistě samotný moderátor by mohl přinést změnu přístupu a osvěžení do dávno vypuštěného rybníčka kutilskozahrádkářských pořadů, kdyby ovšem tu naivně zamýšlenou teenagerskou cílovku podobné typy pořadů vůbec zajímaly.. Naprosto obsahově šílený a formálně směšný nonsens v podobě dalšího dokonale zbytečného projektu.. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama